Wij hebben groot nieuws…

E
Nieuws | Team
E

Transport bedrijf G. de Bruyn wordt De Bruyn Transport.

 

Beste partners en klanten,

In deze allereerste De Bruyn Nieuwsbrief steken we direct goed van wal.

Want na 60 jaar G. de Bruyn en vele jaren van mooie ontwikkelingen, groei en lering, voelden we, ‘het is tijd voor de volgende fase’. Met gepaste trots delen we hierbij dan ook onze vernieuwde bedrijfsnaam en ondernemersvisie.

Als transportbedrijf in de GWW zijn we ons bewust van onze ecologische voetafdruk en daarvoor nemen we onze verantwoordelijkheid. Maar niet alleen op gebied van duurzaamheid zetten we onze stappen. Een veilige en gezonde werkomgeving, gezonde mensen en gezonde en positieve gedachten zijn naar ons inziens minstens zo belangrijk voor een duurzaam bestaansrecht en toekomstbestendig bedrijf. Met aandacht voor deze maatschappelijke thema’s willen we het verschil maken. Zowel op persoonlijk als bedrijfsmatig vlak lieten kansen en ontwikkelingen ons zien, er is nog zoveel ruimte voor gezonde, veilige en duurzame groei.

De Bruyn schakelt vooruit.

‘Gewoon’ doen waar we goed in zijn, dat doen we bij de Bruyn eigenlijk al tijden niet. Achter de schermen zijn we in positieve zin al jaren in transitie.

Het afgelopen jaar hebben we van binnenuit gebouwd aan een vernieuwd de Bruyn. De uitdaging lag er, het doorbreken van de status quo die heerst rondom de transportbranche. Van ongezond, belastend en vervuilend naar duurzaam, gezond in een veilige werkomgeving.

Maar zo’n verandering doe je niet alleen, dat doe je samen. Als Team de Bruyn hebben we met 120 man sterk ontzettend krachtige stappen gezet in de transitie naar een Veilig, Gezond en Duurzaam de Bruyn Transport: onze vernieuwde pijlers zijn inmiddels dan ook onlosmakelijk verbonden aan ons bedrijf.

Vernieuwde pijlers

En bij zoveel vernieuwing en ontwikkeling hoort ook een nieuwe naam. Zo lieten we het oude respectvol los en nemen we alle expertise en ervaring mee in de Bruyn Transport in een nieuw jasje. We zijn ontzettend trots op de groei van ons bedrijf. Dit had niet mogelijk geweest zonder ons loyale team van vakspecialisten.

Excellent GWW transport

Wat je de aankomende tijd van ons kunt verwachten? Natuurlijk blijven we gewoon doen wat je van ons gewend bent, GWW transport, grootschalige infraprojecten en grondstoffenhandel en grootschalige gladheidsbestrijding. Maar dit alles vanuit een duurzame gedachte met oog voor gezondheid, duurzaamheid en natuurlijk veiligheid.

Co2 Prestatieladder & Veiligheidsladder

Om deze kwaliteiten te onderschrijven laten we ons in maart 2022 certificeren volgens de CO2 Prestatieladder en zijn we onlangs gecertificeerd voor de Veiligheidsladder SCL Light Trede 3. Ook zijn we in samenwerking met STL en Apployee gestart met Smart Driver Coaching en Smart Vitality. Met deze programma’s werken we aan een hoger bewust ‘zijn’ als het gaat om gezondheid, veiligheid en duurzaamheid. Dit werkt op een leuke en positieve manier versterkend op alle pijlers en het aller belangrijkst – de essentie – op de gezondheid en het welzijn van onze mensen. We kiezen ervoor er écht samen voor te gaan.

Vérder dan van A naar B.

Benieuwd naar wat we nog meer doen aan een Duurzaam, Veilig & Gezond de Bruyn? Daarvoor nodigen we je uit een kijkje te nemen op deze vernieuwde website.

‘Gewoon’ GWW transport, dat dekt de lading bij de Bruyn al lang niet meer. We zijn bereid écht vooruit te schakelen en zeggen daarom dus niet voor niks: De Bruyn Transport, Vérder dan van A naar B.

Met positieve groet namens Team de Bruyn,

Joeri & Tirza de Bruyn

MEER DE BRUYN

Nog niet uitgelezen? Hieronder vind je nog meer recente projecten van de Bruyn Transport: