De helden van de Bruyn

op de weg en op kantoor

VACATURES

Bekijk hier onze openstaande vacatures:

Vacature: Stage lopen bij de Bruyn Transport

Vacature: Stage lopen bij de Bruyn Transport

Stage lopen bij de Bruyn Transport? Dat wordt geen koffie halen en printjes draaien! Deze stageplek is bedoeld voor de ambitieuze en enthousiaste leerling die wil meedraaien op de grootste GWW Transportprojecten van Nederland. We hebben op dit moment twee stageplekken...

read more

WERKEN BIJ DE BRUYN?

wij zijn de Bruyn

Zeg je de Bruyn dan zeg je grootschalig GWW-transport, Midden-Nederland, gladheidsbestrijder en grondstoffenhandel. Maar ook 100% de Bruyn is het loyale team van vakspecialisten, de hoge betrokkenheid, daadkracht en de aandacht voor veiligheid, gezondheid en duurzaamheid.

Kom je werken bij de Bruyn dan kun je rekenen op een werkgever die op een positieve manier, hoog inzet op de thema’s Veiligheid, Duurzaamheid, Gezondheid en Vernieuwing. Wat dat betekent? Een duurzaam en jaarlijks vernieuwd wagenpark, een veilige werkomgeving, een vitaliteitsprogramma waar ruimte is voor jouw groei en allerlei extra activiteiten die we als team ondernemen.

Werken aan serieuze thema’s doen we graag op een laagdrempelige manier.

altijd in ontwikkeling

De Bruyn is een familiebedrijf in transport voor de grond,- weg,- en waterbouw. Dat zijn we al ruim zestig jaar. De teamspirit en betrokkenheid van onze mensen is hoog. We werken graag met korte lijntjes en zien jou als onze belangrijkste speler. Want een Veilig, Gezond en Duurzaam de Bruyn begint bij de kern, Team de Bruyn.

WERKEN BIJ DE BRUYN

kom jij ons team versterken?

Werken bij de Bruyn Transport uit Oudewater vraagt om 100% inzet. Een goed portie daadkracht, loyaliteit en flexibiliteit. Naar jezelf, naar ons en naar je collega’s. Jij neemt verantwoordelijkheid, voor jezelf en in je werk. Bij de Bruyn doen we wat we beloven, op een veilige en verantwoorde manier, vanuit een positieve blik. Want dat bevordert het werkplezier.

Kom je bij ons werken, dan betekent dat werken voor één van de grootste asfalttransporteurs in Nederland. Maar dit betekent ook werken voor het gezondste, duurzaamste en meest vernieuwende transportbedrijf in de GWW-branche!

flexibel & divers

Hoe het is om bij de Bruyn te werken?

Diversiteit in projecten, veel eigen verantwoordelijkheid, flexibele werktijden en altijd werk. Dat is wat we je sowieso bieden. Op kantoor kom je te werken binnen een hecht en ‘plat’ team. Als chauffeur ben je onderdeel van ons loyale chauffeursteam, onze helden van de weg! Je krijgt na een proefperiode je eigen wagen en onze planners zorgen dagelijks voor een strakke planning van jouw werkzaamheden.

Binnen jouw takenpakket werk je volgens onze richtlijnen maar krijg je ook veel vrijheid. Zo stimuleren we je in het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

OPEN SOLLICITATIE

de deur staat altijd open

Zie jij jezelf wel werken binnen dit jonge team? Wij staan altijd open voor nieuwe krachten die óók enthousiast worden van onze vernieuwende, duurzame en gezonde kijk op de GWW transportbranche! Naast de openstaande vacatures, staan we natuurlijk ook open voor jouw open sollicitatie.