In- en verkoop

losgestorte materialen

GRONDSTOFFENHANDEL

In- en verkoop van losgestorte materialen. 

Zijn er grote hoeveelheden losgestorte materialen aan of af te voeren op je project? Bijvoorbeeld puin, zand, grond, bagger of slip? Dan ben je bij De Bruyn aan het juiste adres.

Wij zorgen voor de complete af- of afvoer van de gewenste hoeveelheid materiaal en hergebruiken dit waar mogelijk. Ook zorgen wij voor de nodige meldingen en naleving van milieuwetgeving bij de aan- en afvoer.

 

AFVOER VERVUILDE GROND

Vervuilde grondstoffen.

Bij het afvoeren van vervuilde grond komt een hoop kijken. Zo gelden strenge regels op gebied van milieuwetgeving. Ook is het belangrijk dat alle handelingen, rondom het verplaatsen en afvoeren van (vervuilde) grond op de juiste manier gedaan worden en de juiste instanties hierbij worden betrokken. 

De Bruyn heeft jarenlange ervaring en de juiste kennis en expertise in huis om het afvoeren en transporteren van vervuilde grond zo efficiënt mogelijk uit handen te nemen.

Natuurlijk conform de daarvoor geldende regelgeving. Zo zijn al onze chauffeurs goedgekeurd op het rijden van vervuilde grond en zijn al onze voertuigen voorzien van overdruk: compleet luchtdichte cabines, voorzien van gefilterd zuurstof.

“We denken mee in het voor- en natraject, dat wordt opgemerkt

Totaalpakket voor grondstof en transport.

Naast losse afvoer kun je bij de Bruyn terecht voor alles wat te maken heeft met grondstoffen, primair én secundair. Zijn er grote hoeveelheden GWW goed af- en aan te voeren op jouw project? Wij zorgen voor het complete pakket: de afvoer van het stortgoed, de aanvoer van nieuw goed, het benodigde transport en indien nodig de volledige projectbegeleiding.

Ons grote en moderne wagenpark maakt het mogelijk zelfs de grootste hoeveelheden grondstoffen in een kort tijdsbestek te kunnen af- en aanvoeren. Meer weten? Bel 0348 562 004 of stuur een e-mail.