“Samen op weg naar een circulaire economie.” In gesprek met: Beelen.nl

E
Grondstoffenhandel | GWW Transport
E
Beelen Rotterdam

Interview: Jan-Willem Vos
In opdracht van: Beelen Rotterdam

Jan-Willem Vos is accountmanager Grondstoffen bij Beelen.nl; de duurzame aannemer in de sloopsector, recyclelaar van bouw- en sloopreststromen en verwerker van bedrijfsafval.

Wij vroegen Jan-Willem naar zijn ervaring rondom de samenwerking met de Bruyn. Hij vertelt:

“Beelen Rotterdam en De Bruyn werken onwijs veel samen. Bijna dagelijks. Daardoor voelt het erg collegiaal. Als er een gebouw gesloopt moet worden, voeren wij het puin af en maken er op onze locatie een nieuwe grondstof van, wat weer hergebruikt kan worden op nieuwe projecten. We hebben zelf twee kipperauto’s maar dikwijls meer wagens nodig dan dat. Bijvoorbeeld op de Maasvlakte. Daar rijden vrijwel iedere dag wagens van De Bruyn voor ons. Daarin is De Bruyn echt een verlengstuk van ons bedrijf.”

Ook op gebied van duurzaamheid weten de Bruyn Transport en Beelen.nl elkaar te vinden.

“We zetten daar met Beelen.nl hoog op in. Met elkaar toewerken naar een circulaire economie, dat is het doel. Dat de Bruyn daar in hun vakgebied ook zo in aan het ontwikkelen is, is natuurlijk mooi meegenomen. In de toekomst zal dit alleen maar belangrijker worden.

“De Bruyn is daarin echt een verlengstuk van ons bedrijf.”

Jan-Willen Vos, Beelen Rotterdam

“Bij het aangaan van nieuwe samenwerkingen met een transporteur zijn een aantal dingen belangrijk. Massa en diversiteit bijvoorbeeld. De Bruyn biedt beide, je kunt er alle kanten mee op. Als je bijvoorbeeld in een smal straatje moet zijn dan kun je bijna nergens een 6×6 inhuren. Bij de Bruyn kan dat wel, of het wordt voor me geregeld. Dat geeft een fijn gevoel. Ik kan er op vertrouwen dat het geregeld wordt, dat ik met een gerust hart naar huis kan en dat ik niet ’s nachts wakker gebeld word.

Er zijn natuurlijk wel andere aanbieders die ook dezelfde massa en diversiteit als de Bruyn bieden maar daar ervaar ik niet de goede band en klik als hoe ik die bij Ruud – accountmanager bij de Bruyn – ervaar.

De goede klik met die ik met de Bruyn ervaar is voor mij als mensenmens heel belangrijk. Open en transparante communicatie, met elkaar om tafel kunnen zitten. Het voelt meer als een soort partnership. We weten elkaar echt te vinden.”

logo beelen rotterdam

MEER DE BRUYN

Nog niet uitgelezen? Hieronder vind je nog meer recente projecten van de Bruyn Transport: