losse verhuur

LOSSE VERHUUR

goed materieel, 
het halve werk

Naast een ruim opgezet en jaarlijks vernieuwend wagenpark biedt De Bruyn diverse GWW materieel aan voor de losse verhuur.

Meer informatie en beschikbaarheid? Neem contact op met onze afdeling verkoop.

En daarvoor nemen wij onze verantwoordelijkheid. Zo zijn we dagelijks bezig met het verminderen van CO2-uitstoot. Bijvoorbeeld door te investeren in een duurzaam wagenpark, in training en coaching, in natuurlijke energie opwekking en aan de andere kant, in een gezond en ‘duurzaam’ team, Team De Bruyn.

Mobiele weegbrug

Voorkom hoge boetes en creëer zekerheid in optimale belading op ieder project. Minimaliseer risico’s en laat je chauffeurs en materieel op een veilige én duurzame manier de weg op gaan. Zonder rompslomp of grote investeringen. De mobiele weegbrug van De Bruyn maakt dit mogelijk.

Diepladers

Diepladers voor machinetransport zijn 10,75 meter lang, hebben een laadvermogen van 24 tot 30 ton en zijn beschikbaar voor losse verhuur.

Stortbakken & schoonmaakbakken

Ook stortbakken en schoonmaakbakken bieden we aan als losse huuritems. Diverse soorten bakken kunnen voor langere tijd worden ingezet op infraprojecten. Diepladers worden ingezet om groot materieel te vervoeren. Onze afdeling planning helpt je graag o tot een optimale inzet van materieel te komen.

Meer weten? Neem direct contact op.

dit is de bruyn oudewater

DIRECT CONTACT

Dit is de Bruyn.

Meer weten of een grote klus op de planning staan? Bel 0348 – 562 004 of mail de aanvraag rechtstreeks naar info@debruyntransport.nl