Totaaloplossing

voor transport in de grond-, weg- en waterbouw

GROND-, WEG- EN
WATERBOUW

Expert in asfalt- en freestransport

De Groene Vloot. Zo wordt het groene wagenpark van de Bruyn – bestaande uit ruim negentig duurzame wagens –  ook wel genoemd.

De Bruyn Transport is niet zomaar een transporteur. Als logistiek totaalpartner in de GWW werken we samen met overheden en bouwbedrijven aan de meest indrukwekkende infra- en GWW projecten van Nederland. ’s Winters houden we het Nederlands wegennet in de Randstad sneeuw- en ijsvrij door gladheidsbestrijding op grote schaal. Met de in- en verkoop van losgestorte grondstoffen dragen we bij aan efficiënt transport en gebruik van middelen. Maar onze grootste missie is op dit moment de transitie naar duurzaam en transport, in de breedste zin van het woord.

“Wij gaan door waar een ander stopt.”

GRONDSTOFFENHANDEL

In- en verkoop losgestorte materialen

Zijn er grote hoeveelheden losgestorte materialen af- of aan te voeren op jouw project? Bijvoorbeeld puin, zand, grond of bagger? Voor kippertransport in zand, grond of bagger ben je bij de Bruyn aan het juiste adres.

Wij zorgen voor de complete afvoer van de gewenste hoeveelheid materiaal en hergebruiken dit waar mogelijk.

GLADHEIDSBESTREIDING

De Bruyn zorgt voor
een ijs- en sneeuwvrij wegennet

 In opdracht van Rijkswaterstaat zorgt de Bruyn al jaren voor het schoon en begaanbaar houden van het landelijke snelwegennet in Zuid-Holland. Dit doen we rechtstreeks in opdracht van RWS of als onderaannemer.