Totaaloplossing

voor transport in de grond-, weg- en waterbouw

GROND-, WEG- EN
WATERBOUW

Expert in asfalt- en freestransport

De Groene Vloot. Zo wordt het groene wagenpark van de Bruyn – bestaande uit ruim negentig duurzame wagens –  ook wel genoemd.

Vanuit het hoofdkantoor in Oudewater wordt de Groene Vloot dagelijks aangestuurd en ingezet voor het transport op diverse grote en kleine GWW projecten in met name Midden-Nederland. Bij het plannen van de vrachtwagens wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met duurzaamheid. Ook worden onze chauffeurs en vakspecialisten jaarlijks getraind in optimaal rijgedrag in het kader van duurzaamheid, veiligheid en gezondheid.

Al ruim zestig jaar is de Bruyn toonaangevend in totaaloplossingen voor transport en logistiek voor de grond-, weg- en waterbouw. En met een totaaloplossing bedoelen we dan ook echt een compleet pakket: we zorgen niet alleen voor het transport, maar nemen het hele logistieke plaatje uit handen. Vanaf de organisatorische voorbereiding, tot de projectbegeleiding op de werken en de financiële en administratieve afronding. Zo kunnen onze opdrachtgevers zich richten op de rest van het project, zonder zorgen over het transport.

“Wij gaan door waar een ander stopt

GRONDSTOFFENHANDEL

In- en verkoop losgestorte materialen

Zijn er grote hoeveelheden losgestorte materialen af- of aan te voeren op jouw project? Bijvoorbeeld puin, zand, grond of bagger? Dan ben je bij de Bruyn aan het juiste adres.

Wij zorgen voor de complete afvoer van de gewenste hoeveelheid materiaal en hergebruiken dit waar mogelijk.

GLADHEIDSBESTREIDING

De Bruyn zorgt voor
een ijs- en sneeuwvrij wegennet

 In opdracht van Rijkswaterstaat zorgt de Bruyn al jaren voor het schoon en begaanbaar houden van het landelijke snelwegennet in Zuid-Holland. Dit doen we rechtstreeks in opdracht van RWS of als onderaannemer.