Mobiele weegbrug

MOBIELE WEEGBRUG

minimaliseer
de risico’s

Minimaliseer risico’s en laat chauffeurs en materieel op een veilige en duurzame manier de weg op gaan.

In de losse verhuur bij de Bruyn Transport: de mobiele weegbrug. De volledig geijkte weegbrug wordt per dieplader afgeleverd op het gewenste weegadres, inclusief op-, afbouw en transport. Zo kun je zeker zijn van optimale belading van je GWW transport.

Door inzet van de weegbrug worden risico’s geminimaliseerd en kunnen transporteurs op een veilige én duurzame manier de weg op. Zonder rompslomp en grote investeringen. Want dat regelen wij voor je.

Plaatsing van de weegbrug

Rijbaanbreedte is qua ruimte al voldoende om de weegbrug te plaatsen. De Bruyn zorgt voor snelle en flexibele plaatsing van de mobiele weegbrug op locatie. Zo kan in een mum van tijd tot 60 ton aan gewicht worden gewogen. Geen hoge aanschafkosten of investeringen maar gewoon per dag te huur op basis van marktconforme tarieven.

Beperk financiële risico’s

De risico’s wegen niet op tegen de kosten want de boete voor één forse overbelading zijn hoger dan die van één dag huur.

Naast de financiële risico’s die je met de mobiele weegbrug beperkt, draagt 0% overbelading ook bij aan duurzaamheid en minder uitstoot van CO2. De maximale druk op geasfalteerde snelwegen wordt niet overschreden en materieel gaat langer mee. Maar het allerbelangrijkst: bij 0% overbelading wordt de veiligheid in acht genomen. Want kun jij nog inschatten wat de rem tijd is van een 20% overbeladen vracht?

0% overbeladen

Veilig en duurzaam de weg op

Voorkom hoge boetes!

Meer informatie en beschikbaarheid? Neem contact op met De Bruyn in Oudewater via: 0348 562 004