“… Dan komt De Bruyn toch vaak het beste uit de test.” In gesprek met Bonneveld.

E
Grondstoffenhandel | GWW Transport
E
Bonneveld | Ingesprekmet | projectbegeleiding | transport

Sander Bonneveld

Aannemersbedrijf Bonneveld

Sander Raaijen is Werkvoorbereider bij Bonneveld Aannemersbedrijf uit Bunschoten. We spraken Sander over zijn samenwerking met de Bruyn.

“Bonneveld en De Bruyn werken al jaren samen. Dit jaar alleen al, op zo’n 15 projecten. De projecten die we samen doen zijn divers in grootte. Als Bonneveld zijn wij onder andere actief in het uitgraven van bouwkuipen met woon- of kantoorbestemming. Daarin speelt de Bruyn vaak een rol als het gaat om transport en afvoer van de grondstoffen.”

“Bij het aangaan van samenwerkingen zijn voor ons een aantal dingen belangrijk. Hoe de samenwerking in zijn algemeen verloopt natuurlijk maar ook, hoe snel ontvangen we de offertes? Gebeurt de administratie correct? Wordt er meegedacht met ons als klant? Dan komt De Bruyn toch vaak het beste uit de test. Sowieso altijd als de meest klantgerichte en meestal ook als economisch het meest interessant. In ons werk is het belangrijk dat we een zo groot mogelijke afzetmarkt hebben, op de meest efficiënte manier. Daarin denkt De Bruyn altijd goed mee en komt met oplossingen. Er wordt vaak vérder gedacht, dat is fijn. Daarbij zijn de lijntjes met kantoor kort. En ook op de projecten merken we die korte lijntjes. De chauffeurs zijn goed op de hoogte van wat de bedoeling is. Je merkt dan echt dat het goed zit.”

“Natuurlijk overwegen we zo nu en dan andere aanbieders. Maar dat is omdat we zelf de hoogst haalbare afzet willen behalen. Stel De Bruyn kan maar de helft van onze grondstoffen kwijt en een ander driekwart, dan is het verschil dusdanig groot dat we economisch gezien natuurlijk voor dat laatste moeten kiezen. In dit geval ging het om het transport van grond en kon De Bruyn de volledige afzet van ingenomen materiaal transporteren en afvoeren dus gingen we de samenwerking met de Bruyn graag weer aan.”

“Al met al ben ik erg goed te spreken over De Bruyn. Het is een mooi, jong en gezond bedrijf.”

MEER DE BRUYN

Nog niet uitgelezen? Hieronder vind je nog meer recente projecten van de Bruyn Transport: