Zero emissie transport

DE GROENE VLOOT

Op missie naar zero emissie transport

Bij de Bruyn Transport gaan we verder dan traditioneel GWW-transport. Onze ambitie is groot en we zijn vastberaden om zero emissie transport tot een succes te maken.

Naast de investering in twaalf 100% elektrische trucks werken we samen met onze klanten, leveranciers en partners aan processen en structuren die nodig zijn om zero emissie GWW transport op grote schaal mogelijk te maken. We staan aan de vooravond van grote verduurzamingsslagen die we alleen met inzet van iedereen in de keten mogelijk kunnen maken.

DUURZAAMHEID

Lerende partnerships

 Om succes te behalen in zero emissie transport, hebben we sterke samenwerkingen gesloten met toonaangevende klanten en leveranciers die samen met ons het voortouw nemen in de toekomst van transport. Zo zijn lerende partnerships gecreëerd waarin we constructief kunnen bouwen aan zero emissie GWW transport. 

Samen het verschil in
Duurzaam, Gezond
& Veilig Transport! 

DUURZAAMHEID

Continue verbetering

Naast onze missie in zero emissie transport blijven we actief in het verduurzamen van onze transportactiviteiten in de breedste zin van het woord. Zo zetten we in op optimale inzetbaarheid van zowel mensen als traditioneel materieel. We werken volgens een agile aanpak aan het transport van de toekomst en creëren lerende partnerships waarin we met elkaar groei mogelijk maken .

Om het verlangen naar duurzaamheid in mensen aan te wakkeren en mensen in beweging te zetten is goede communicatie essentieel. We verwachten van iedereen de bereidheid om met elkaar in gesprek te blijven gaan. In een verandertraject als dit is het samen leren, investeren en groeien. Alleen zo maken we samen het verschil. 

Samen voor Zero Emissie Transport succes

Wij geloven dat voor Zero Emissie Transport een nieuwe aanpak nodig is. Het gaat niet alleen om bewuste chauffeurs en klanten die kiezen voor elektrisch rijden; het succes zit hem in een gezamenlijke inspanning van alle schakels in de keten. Als voorlopers in elektrisch GWW-transport zien we uitdagingen als kansen. Kansen die we vanuit waardevolle partnerships met elkaar van leren en in ontwikkelen. 

DUURZAAM TRANSPORT

Dit is De Bruyn Transport

Als logistiek transportpartner zijn wij betrokken bij de meest indrukwekkende infrastructuurprojecten van Nederland. Onze diensten omvatten onder andere GWW-transport voor overheden en aannemers, gladheidsbestrijding op het Nederlandse wegennet en het leveren van losgestorte grondstoffen. Daarnaast bieden wij volledige ondersteuning bij complexe en grootschalige projecten van begin tot eind.

Met een bevlogen team, een jong en divers wagenpark en nieuwe samenwerkingsverbanden met onze klanten, zetten we de transportbranche in beweging. Inmiddels bestaat ‘de Groene Vloot’ uit 90 duurzame trucks waarvan twaalf 100% emissievrije e-trucks.