Zero emissie transport

DE GROENE VLOOT

Wij zijn op missie naar zero emissie transport.

Bij de Bruyn Transport gaan we verder dan een traditioneel GWW-Transportbedrijf, onze ambitie is groot en we zijn vastberaden om zero emissie transport tot een succes te maken.

Naast de investering in twaalf 100% elektrische trucks werken we samen met onze klanten, leveranciers en partners aan processen en structuren die nodig zijn om zero emissie GWW transport op grote schaal mogelijk te maken. We staan aan de vooravond van grote verduurzamingsslagen die we alleen, met inzet van iedereen in de keten, mogelijk kunnen maken.

DUURZAAMHEID

Lerende partnerships.

Voor het bereiken van zero emissie transport succes zijn we krachtige samenwerkingsverbanden aangegaan met vooraanstaande klanten en leveranciers die bereid zijn om met ons het verschil te maken voor het transport van de toekomst. Samen creëren we lerende partnerschappen gericht op zero emissie GWW transport waarmee we kansen creëren voor een betere wereld!

Samen het verschil in
Duurzaam, Gezond
& Veilig Transport! 

DUURZAAMHEID

Continue verbetering.

Naast onze missie in zero emissie transport blijven we actief streven naar duurzame verbeteringen in onze transportactiviteiten. Zo zetten we in op optimale inzetbaarheid van zowel mensen als materieel. We werken volgens een agile aanpak aan het transport van de toekomst en zo creëren we lerende partnerships waarin we met elkaar gezamenlijke groei mogelijk kunnen maken .

Om het verlangen naar duurzaamheid in mensen aan te wakkeren en hen in beweging te zetten in een verandertraject als dit is goede communicatie essentieel. We verwachten van iedereen de bereidheid om in deze bijzondere transformatie te leren, te investeren en gezamenlijk te groeien. Alleen dan is het mogelijk om samen het verschil te maken.

Samen voor Zero Emissie Transport succes

Bij Zero Emissie Transport geloven we in een nieuwe aanpak. Het gaat niet alleen om de bewuste chauffeurs en klanten die kiezen voor elektrisch rijden; het is een gezamenlijke inspanning van elke schakels in de keten. Als voorlopers in elektrisch GWW-transport zien we uitdagingen als kansen. Onze voortdurende zoektocht naar oplossingen wordt versterkt door onze waardevolle partnerschappen, gebouwd op samenwerking en voortdurend leren.

DUURZAAM TRANSPORT

Dit is De Bruyn Transport.

Als logistiek transportpartner zijn wij betrokken bij de meest indrukwekkende infrastructuurprojecten van Nederland. Onze diensten omvatten onder andere GWW-transport voor overheden en aannemers, gladheidsbestrijding op het Nederlandse wegennet en het leveren van losgestorte grondstoffen. Daarnaast bieden wij volledige ondersteuning bij complexe en grootschalige projecten van begin tot eind.

Met een bevlogen team, een jong en divers wagenpark en nieuwe samenwerkingsverbanden met onze klanten dat zetten we detransportbranche in beweging. Inmiddels bestaat ‘de Groene Vloot’ uit 90 duurzame trucks waarvan twaalf 100% emissievrije e-trucks.