#daadkracht

één team, één taak

WIE WE ZIJN

Onze pijlers

Doen wat we beloven, staan voor wat we afspreken, doelgericht werken en creatief in oplossingen.

Natuurlijk is de Bruyn Transport niet in één woord te vatten, maar als we  moeten kiezen dan dekt #daadkrachtig het beste de lading. Wij gaan door waar een ander stopt.

duurzaam bij
de Bruyn

Als transportbedrijf in de GWW branche zijn wij ons bewust van onze footprint.

Daarvoor nemen wij onze verantwoordelijkheid, zo zijn we dagelijks bezig met het verminderen van CO2-uitstoot. Bijvoorbeeld door te investeren in een duurzaam wagenpark, training en coaching, natuurlijke energie opwekking en in een gezond en ‘duurzaam’ team De Bruyn.

gezond bij
de Bruyn

Gezondheid zit ‘m niet alleen in een fysiek sterk en gezond lijf.

Gezondheid zit ‘m ook in iedere dag met plezier naar je werk gaan, positieve gedachtes en werken voor een gezond bedrijf. Bij de Bruyn kennen we de positieve werking van werken aan vitaliteit. Daarom besteden we dagelijks aandacht aan mentale én fysieke gezondheid.

veilig bij
de Bruyn

Bij de Bruyn zetten we hoog
in op veiligheid.

Dat doen we door een veilige werkomgeving te creëren, met de juiste certificeringen. Maar bovenal werken we graag met een team dat verantwoordelijkheid neemt als het gaat om veiligheid. Want veilig bij de Bruyn begint bij de basis, onze mensen, ons materieel en de dagelijkse gang van zaken. Dat doen we samen. 

Vérder dan
van A naar B

Bij de Bruyn kijken we graag vooruit.
En verder dan dat.

We verzorgen niet alleen transport, we ontzorgen in het complete logistieke project. Van aanvraag, planning tot de  complete projectbegeleiding en financiële en administratieve afronding. Zodat onze klanten zich kunnen focussen op de rest van het project. 

Hoe we dit doen? Met een wagenpark waar we trots op zijn, een team van ontzettend loyale en gedreven mensen, trouwe klanten en een portfolio van mooie gerealiseerde projecten. Zo is de Bruyn al ruim zestig jaar specialistisch partner voor de GWW branche.