#daadkracht

één team, één taak

WIE WE ZIJN

Onze pijlers

Doen wat we beloven, staan voor wat we afspreken, doelgericht werken en creatief in oplossingen.

Natuurlijk is de Bruyn Transport niet in één woord te vatten, maar als we dan toch moeten kiezen dan dekt #daadkrachtig wel het beste de lading! Wij gaan door waar een ander stopt.

duurzaam bij
de Bruyn

Als transportbedrijf in de GWW branche zijn wij ons bewust van onze footprint.

En daarvoor nemen wij onze verantwoordelijkheid. Zo zijn we dagelijks bezig met het verminderen van CO2-uitstoot. Bijvoorbeeld door te investeren in een duurzaam wagenpark, in training en coaching, in natuurlijke energie opwekking en aan de andere kant, in een gezond en ‘duurzaam’ team, Team De Bruyn.

gezond bij
de Bruyn

Gezondheid zit ‘m niet alleen in een fysiek sterk en gezond lijf.

Gezondheid zit ‘m ook in iedere dag met plezier naar je werk gaan, positieve gedachtes en werken voor een gezond bedrijf. Bij de Bruyn kennen we de positieve werking van werken aan je gezondheid. Daarom besteden we dagelijks extra aandacht aan mentale én fysieke gezondheid.

veilig bij
de Bruyn

Bij de Bruyn zetten we hoog
in op veiligheid.

Dat doen we door een veilige werkomgeving te creëren, met de juiste certificeringen. Maar bovenal werken we graag met een team dat zijn eigen verantwoordelijkheid neemt als het gaat om veiligheid. Want veilig bij de Bruyn begint bij de basis, onze mensen, ons materieel en de dagelijkse gang van zaken. Dat doen we samen!

Vérder dan
van A naar B

Bij de Bruyn kijken we graag vooruit.
En verder dan dat.

Want we verzorgen niet alleen transport, we ontzorgen in het complete logistieke project. Van de aanvraag en de planning, tot aan de  complete projectbegeleiding en de financiële en administratieve afronding. Zodat jij je kunt focussen op de rest van het project.

Hoe we dit doen? Met een wagenpark waar we trots op zijn, een team van ontzettend loyale en gedreven mensen, trouwe klanten en een portfolio vol mooie gerealiseerde projecten, is de Bruyn al ruim zestig jaar specialist in de GWW branche.