Veilig

bij de Bruyn

VEILIGHEID OP 1

We werken veilig of we werken niet

Bij de Bruyn wordt hoog ingezet op het thema veiligheid. In de GWW Transport branche is een veilige werkomgeving essentieel. Een ongeluk zit in een klein hoekje en de risico’s voor zowel mens als materieel liegen er niet om.

Ook op de werken en projecten wordt gelukkig steeds beter toegezien op veiligheid. Logisch. Bij de Bruyn zijn we deze ontwikkelingen graag een stapje voor. We schakelen vooruit in plaats van achter de feiten aan te lopen.

de veiligheidsladder

In 2021 is de Bruyn met succes geaudit voor de certificering Veiligheidsladder. In de categorie SCL Light zijn we op de hoogst mogelijke trede ingeschaald, namelijk Trede 3. Daar zijn we ontzettend trots op!  

De Veiligheidsladder is een landelijk gebruikt meetinstrument om het veiligheidsbewustzijn binnen bedrijven in kaart te brengen. De ladder bestaat uit 5 treden die de fases aangeven waarop een bedrijf zich op gebied van veiligheidsbewustzijn bevindt. Trede 1? Dan valt er nog een boel te verbeteren. Er heerst een cultuur van ‘wat niet weet wat niet deert’. Trede 5? Dan zit veiligheid ingebakken in het denken en doen van alle medewerkers.

Als dienstverlenend bedrijf en onderaannemer is Trede 3 in deze categorie op dit moment het hoogst haalbare. Maar er valt altijd extra winst te behalen. Zo worden werkprocessen en veiligheidsinstructies continu verbeterd en blijven we in ontwikkeling.

VEILIGHEID

Veiligheid
is de norm

Werken aan serieuze thema’s zoals veiligheid, bewustwording en verantwoordelijkheid doen we graag op een laagdrempelige manier. Daarom brengen we dit onderwerp op een positieve manier onder de aandacht. Veilig werken is bij ons geen vraagstuk maar een vanzelfsprekendheid.

In 2022 staat veiligheid bij de Bruyn als één van de drie pijlers bovenaan de agenda. Onder andere door middel van Toolbox Meetings, nieuwsitems in de nieuwsbrief, persoonlijke groeigesprekken en informatieve video’s over veiligheid brengen we het thema onder de aandacht en nemen we onze collega’s, partners én natuurlijk onze klanten mee in deze ontwikkeling.

de Bruyn op YouTube

Veiligheid is een belangrijk thema, dat we graag op een gemakkelijke manier over willen brengen. Benieuwd naar hoe we dat doen? Diverse instructievideo’s voor nieuwe en huidige medewerkers zijn te bekijken op ons YouTube kanaal.

WIE WE ZIJN

Dit is 
de Bruyn.

Benieuwd naar wat we nog meer doen voor onze medewerkers en klanten? Bekijk dan ook onze andere pijlers: