Veilig

bij de Bruyn

VEILIGHEID OP 1

We werken veilig of we werken niet

In de GWW transportbranche is een veilige werkomgeving essentieel. Een ongeluk zit in een klein hoekje en de risico’s voor zowel mens als materieel zijn groot. Bij de Bruyn wordt daarom hoog ingezet veiligheid.

Ook op de werken en projecten wordt gelukkig steeds beter toegezien op veiligheid. Logisch. Bij de Bruyn zijn we deze ontwikkelingen graag een stapje voor. We schakelen vooruit in plaats van achter de feiten aan te lopen. Hoe we dat doen? 

veiligheidsladder (safety culture ladder) 

In 2021 is de Bruyn met succes geaudit voor de certificering Veiligheidsladder. In de categorie SCL Light zijn we op Trede 3, de hoogst mogelijke trede, ingeschaald. 

Benieuwd wat de auditeurs over ons zeggen? 

Team projectmanagement De Bruyn Transport

VEILIGHEID

Veiligheid is de norm

Werken aan serieuze thema’s zoals veiligheid, bewustwording en verantwoordelijkheid doen we graag op een laagdrempelige manier. Daarom brengen we dit onderwerp op een positieve manier onder de aandacht. Met als doel dat veilig werken geen vraagstuk maar een vanzelfsprekendheid is. 

Onder andere door middel van Toolbox meetings, nieuwsitems in de nieuwsbrief, persoonlijke groeigesprekken en informatieve video’s over veiligheid brengen we het thema onder de aandacht en nemen we onze collega’s, partners én natuurlijk onze klanten mee in deze ontwikkeling.

de Bruyn op YouTube

Veiligheid is een belangrijk thema, dat we op allerlei manieren onder de aandacht brengen. Hoe we dat doen? Diverse instructievideo’s voor nieuwe en huidige medewerkers zijn te bekijken op ons YouTube kanaal.

WIE WE ZIJN

Dit is de Bruyn.

Benieuwd naar wat we nog meer doen voor onze medewerkers en klanten?