Team

de Bruyn

TEAM DE BRUYN

wij zijn de Bruyn

Kenmerkend voor de Bruyn is ons ontzettend loyale team van vakspecialisten. Ieder team met zijn eigen expertise. Allemaal even belangrijk.

Ontmoet hier onze chauffeurs, team players en kantoortoppers.

DIRECTIE

Joeri en Tirza de Bruyn zijn sinds 2011 aan het roer van de groene vloot van de Bruyn Transport. Het 60 jaar oude familiebedrijf wordt zo vanuit een jonge en vernieuwende ondernemersvisie aangedreven met grote focus op groei en ontwikkeling.

TEAM CHAUFFEURS

Ruim 80 vakspecialisten in hart en nieren vormen het loyale chauffeursteam van de Bruyn.

Maar met werk dat 24/7 doorgaat en een wagenpark dat nooit volledig stilstaat is het ons nog niet gelukt de hele club bij elkaar te krijgen. In de tussentijd stellen we een aantal van hen vast persoonlijk aan je voor:

“Ik werk hier al 16 jaar en geen dag is hetzelfde…”

– Harry, chauffeur

“Ik werk al 11 jaar met plezier bij de Bruyn. Je bent hier echt een team. Ik kan niemand noemen die me niet zou komen helpen als er iets is zou zijn. Andersom ook, met de knijperauto heb ik best wat gereedschap bij me waarmee ik anderen weer kan helpen als er wat aan de hand is. We doen het echt met elkaar.”

– Piet, chauffeur

“Als 10×8 chauffeur kom je op grote bouwwerken zoals op de A20, De Baak. Dan werk je met een vaste groep collega’s van aangedreven auto’s speciaal voor het grove terrein. Dat is altijd gezellig met de chauffeurs onder elkaar.”

– Roan, chauffeur

TEAM VERKOOP

De accountmanagers van de Bruyn zijn de schakel tussen onze klanten en de operatie.

Goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle service, korte lijntjes en persoonlijk contact. Dat is wat je van team Verkoop kunt verwachten.

Team Verkoop De Bruyn Transport

TEAM PLANNING

Efficiëntie, snelheid, oplossingsgericht denken en secuur werken.

Onze planners hebben het allemaal in huis. Dagelijks plannen zij tot wel 300 vrachtwagens en zijn zij eerste aanspreekpunt voor de chauffeurs en klanten.

Team Planning De Bruyn Transport

TEAM HR, financiële administratie & certificeringen

 Vormen de sterke thuisbasis.

Op het hoofdkantoor wordt ongetwijfeld net zoveel geschakeld als in onze wagens. Want daar zorgt Team HR voor alles omtrent personeelszaken, financiële administratie en de certificeringen.

Team HR personeelszaken De Bruyn Transport

TEAM PROJECT MANAGEMENT

Begeleiding van A tot Z.

Op veel van onze projecten zorgt de Bruyn naast het transport ook voor de complete projectbegeleiding; het van A tot Z in goede banen leiden van het transport. Dit kan soms oplopen tot wel 100 wagens in één weekend. Dat vraagt om de nodige organisatie- en leiderschap skills, goede communicatievaardigheden en het nodige teamwork om ieder project tot een succes te maken.

Team projectmanagement De Bruyn Transport

TEAM GRONDSTOFFENHANDEL

Neemt het volledige proces uit handen.

Als verlengstuk van het GWW Transport is de Bruyn actief in de in- en verkoop van losgestorte materialen die vrijkomen op onze projecten. Denk aan bagger, slib of vervuilde grond. Het volgen van de juiste procedures en regelgeving is hierbij erg belangrijk. Team Grondstoffenhandel heeft de kennis en het netwerk in huis om de klus te klaren.

Team grondstoffenhandel De Bruyn Transport

TEAM GARAGE

Niet bang voor vieze handen.

Team Garage is verantwoordelijk voor het onderhoud van het complete de Bruyn wagenpark. Van bandenwissel, wekelijkse wasbeurt tot jaarlijkse keuring, alles aan de maarliefst 80 wagens gebeurt in eigen werkplaats. Dat is soms hard werken maar met het hechte team vakspecialisten gelukkig ook vaak, hard lachen.

TEAM Duurzaamheid

Daadkrachtig in duurzaamheid.

Dat duurzaamheid in mens en materieel voor de Bruyn belangrijk is, hoeven we je vast niet nog eens te vertellen. Maar zeggen dat je duurzaam bent en het ook daadwerkelijk zijn, zijn twee heel verschillende dingen. Team Duurzaamheid is er om achter de schermen te zorgen dat alles omtrent duurzaamheid ook daadwerkelijk geregeld wordt.

Team duurzaamheid De Bruyn Transport

TEAM Transportadministratie

voor een nette afronding van elk project.

Team Transportadministratie zorgt voor een correcte afwikkeling van alle administratie rondom het transport. Denk aan uren- en dagstaten verwerking en proeffacturen opstellen. Een secuur klusje waar onze transportadministrateurs bovenop zitten om zo ieder project netjes en financieel kloppend af te ronden.

WIE WE ZIJN

Pas jij in Team de Bruyn?

Wil je op de hoogte blijven of ook werken voor het gezondste transportbedrijf in Nederland? Volg ons op social media of solliciteer direct.