Gezond

bij de Bruyn

GEZONDHEID

Bij de Bruyn stimuleren
we ont-wikkeling!

Waar denk jij aan bij de term ‘gezondheid’? Hoogstwaarschijnlijk noem je dingen als gezond eten, voldoende slapen, niet roken en niet teveel drinken. Maar bij de Bruyn bedoelen we veel meer met deze term. Hoe voeden wij elkaar? Hoe voed jij jezelf? Met welke gedachten inspireren wij elkaar? Hoe gaan wij met elkaar om? Maar ook andere vragen spelen een rol. Want wat dacht je van gezond rendement, gezonde bedrijven, een gezonde werksfeer en een gezonde strijdlust? Dat is waar wij elke dag aan werken!

#gezond #vitaal #sterk
#positief #blij #plezier

Naast een Duurzaam en Veilig de Bruyn besteden we veel aandacht aan een Gezond de Bruyn. Als directie hebben Joeri en Tirza met de jaren aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is om dit werk vanuit positieve daadkracht en goede mentale en fysieke gezondheid te doen.

Bij de Bruyn kennen we de positieve werking van werken aan je gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Want ben je gezond en zit je goed in je vel, dan heb je meer energie, is je lontje langer en ben je fysiek sterk om je werk goed uit te voeren. En als gezond bedrijf? Dan ben je in staat om tegenslagen te incasseren en te kunnen investeren in groei en ontwikkeling.

“Het belang van een positieve mindset, helpende gedachtes en een duurzame, gezonde levensstijl is belangrijker dan ooit.

MENTALE EN FYSIEKE GEZONDHEID

Gezondheid van binnen
= duurzaam van buiten

Het gedachtegoed rondom mentale en fysieke gezondheid, brengen we graag van binnenuit tot bloei. Want wat je bent van binnen, straal je uit naar buiten. Dat is het idee.

 Hoe we dat doen?
Werken aan serieuze thema’s doen we graag op een positieve, leuke manier. Daarom introduceerden we begin dit jaar de De Bruyn ActiviteitenKalender. Een intern vitaliteitsprogramma speciaal voor Team de Bruyn. Een programma vol sportieve & gezellige activiteiten waarbij verbinding centraal staat.

Zo gingen we afgelopen zomer met elkaar op de SUP te water tijdens een SUP-sessie op de Hollandse IJssel. In oktober trok #teamdebruyn de bokshandschoenen aan voor een boks clinic. Naast lekker sportief met elkaar bezig zijn kwamen thema’s als veiligheid, respect en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid aan bod.

Ook wandelt #teamdebruyn een half jaar lang mee in de Ommetjes-app. Een initiatief van de Hersenstichting om bewustzijn te creëren rondom beweging en hersengezondheid.

Smart vitality

Eind 2021 introduceert de Bruyn in samenwerking met STL: Smart Driver Coaching. Een jaar lang werken we met elkaar aan onze gezondheid.

Dit is veilig bij de bruyn

WIE WE ZIJN

Dit is de Bruyn.

Benieuwd naar wat we nog meer doen voor onze medewerkers en klanten?