Truck reveal – Zero emissie trucks

E
Nieuws
E
duurzaam transport

30-06-23

Begin dit jaar zijn de eerste vier E-trucks aan het wagenpark van de Bruyn Transport toegevoegd. Daarmee is De Bruyn de eerste in de GWW branche die aanzienlijk heeft geïnvesteerd in elektrisch rijden. ‘Wij geloven sterk in een toekomst zonder emissies en zien investeringen als een essentiële stap. Deze transitie heeft invloed op alle lagen van ons bedrijf en vele lagen daarbuiten,’ zo vertelt Tirza de Bruyn.  

‘Niet alleen de chauffeurs die bewust rijden of onze klanten die bereid zijn voor de meerwaarde van elektrisch rijden te betalen, maken het succes. Alle schakels in de keten dragen bij. Als pioniers in elektrisch GWW-transport staan we voor uitdagingen waar we oplossingen voor blijven zoeken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de lerende partnerships die we hebben opgebouwd met onze klanten. We beschikken over de benodigde expertise en daadkracht om Zero Emissie rijden tot een succes te maken. Het is een uitdagend en innovatief proces waarin veel te leren en te ontwikkelen is. Maar we streven ernaar om van dit proces te genieten. Zelfs van de aspecten die buiten onze comfortzone liggen.’

De volgende acht trucks worden naar verwachting aankomende maanden geleverd. Wie de gouden E-koetsen mogen gaan bestijgen is nog niet bekend. Hier komen enkel de meest gemotiveerd chauffeurs voor in aanmerking. Om onze chauffeurs kennis te laten maken met elektrisch rijden organiseren we testdagen. Niet alleen de voordelen van elektrisch rijden, zoals de stilte in de cabine en de krachtige motor wordt hier ervaren. We trainen onze chauffeurs om te gaan met de actieradius, laadtijd en laadoplossingen.

Benieuwd wat elektrisch transport kan bijdragen? Neem vooral contact op.

MEER DE BRUYN

Nog niet uitgelezen? Hieronder vind je nog meer recente projecten van de Bruyn Transport: