De integratie van duurzaam transport

E
Nieuws | Zero emissie GWW transport
E

Voorjaar 2024

Begin 2023 werden de eerste Zero Emissie e-trucks aan ons wagenpark toegevoegd. Inmiddels is 10% van het wagenpark volledig elektrisch. De Bruyn Transport is de eerste in de GWW branche die aanzienlijk heeft geïnvesteerd in elektrisch rijden. We geloven sterk in een toekomst zonder emissies en zien investeren als een essentiële stap. Maar deze transitie heeft invloed op de gehele bedrijfsvoering, zowel intern als extern.

In de spannende wereld van vernieuwend transport laten zich uitdagingen zien die we niet uit de weg gaan, want juist in obstakels schuilt de kans voor innovatie. Deze geheel nieuwe vorm van transport biedt niet alleen vernieuwende zienswijze, maar maakt onze organisatie ook slimmer.

Het aangaan van vernieuwing gaat gepaard met het aangaan van unieke uitdagingen. Voortdurend worden we uitgedaagd om creatieve oplossingen te vinden voor problemen waar nog nooit eerder over is nagedacht. Deze zoektocht naar innovatie versterkt onze veerkracht en plaatst onze organisatie als pionier op het gebied van zero emissie en duurzaam transport.

De dynamiek van deze evoluerende transport sector accepteren, betekent niet alleen het transformeren van onze manier van werken, maar ook van ons denken. In plaats van obstakels uit de weg te gaan, zien we ze als mogelijkheden voor groei. Deze benadering maakt onze organisatie niet alleen flexibel, maar biedt ook kansen voor positieve verandering in de wereld van transport. Samen sturen we naar een toekomst waarin innovatie en verbinding de sleutels zijn tot succes.

In deze transitie van duurzaam transport, bepalen niet alleen bewuste chauffeurs en klanten het succes, maar draagt de gehele keten bij aan positieve verandering. Als pioniers in elektrisch Grond-, Weg-, en Waterbouw (GWW)-transport staan we voor unieke uitdagingen. Het vinden van innovatieve oplossingen is een voortdurende missie.

Het succes wordt mede mogelijk gemaakt door de lerende partnerships die we hebben opgebouwd met onze klanten. Onze chauffeurs, elk in hun eigen tempo, staan achter de ontwikkelingen rond duurzaamheid. De benodigde expertise en vastberadenheid zijn in huis om Zero Emissie rijden tot een succes te maken. We vinden inspiratie in het boeiende proces van leren en ontwikkelen.

Om onze chauffeurs actief bij dit innovatieve proces te betrekken, organiseren we testdagen waar zij elektrisch rijden zelf kunnen ervaren. Ook hebben we regelmatig teamoverleg met alle EV chauffeurs om van elkaar te leren. Tijdens deze momenten nemen we hen mee in de laatste ontwikkelingen en vernieuwingen en bespreken we de uitdagingen. Transparantie staat hierbij centraal, want emissievrij rijden gaat verder dan het gebruik van gloednieuw en innovatief materieel; het brengt ook uitdagingen met zich mee.

Emissievrij rijden betekent niet alleen genieten van de fluisterstille en krachtige elektrische motor en de luxe cabine, maar ook bewust rijden. Het vergt aandacht; voor de actieradius, strak plannen, effectieve communicatie met collega’s en klanten en het doordenken van de volgende laadplek. Onze collega’s staan ook voor weerstand; een uitdaging die in de traditionele branche soms nog overheerst.

Meer weten over zero emissie transport en de integratie? De koffie staat klaar of bel naar 0348-562004.

MEER DE BRUYN

Nog niet uitgelezen? Hieronder vind je nog meer recente projecten van de Bruyn Transport: