De Bruyn Transport en AquaMinerals tekenen contracten.

E
Nieuws
E
Aquaminerals | Duurzaamheid | GWW Transport

De Bruyn Transport en AquaMinerals tekenen de contracten voor wederom een vierjarige samenwerking.

Al jaren werkt de Bruyn Transport op fijne voet samen met het in Nieuwegein gevestigde AquaMinerals voor het transport van reststroomproducten, die vrijkomen bij de productie van drinkwater. Het winnen van de aanbesteding en zicht op een toekomstbestendige samenwerking zijn voor beide bedrijven mooie mijlpalen. Dat in beide organisaties hoog wordt ingezet op duurzaamheid is een belangrijke reden voor de vervolgsamenwerking.

Na ondertekening van het contract vroegen wij Angela Damen en Ronny Theune van AquaMinerals naar hun ervaring omtrent de samenwerking met de Bruyn Transport:

“Wij selecteren onze partners op allerlei voorwaarden, zo ook op het niveau van dienstverlening. Jullie chauffeurs komen per slot van rekening op de Nederlandse Drinkwaterlocaties waar veiligheid en kwaliteitsbehoud voorop staan. Hierbij is het essentieel dat wij onze partners kunnen vertrouwen op het begrijpen en naleven van de richtlijnen”, aldus Angela Damen, binnen AquaMinerals verantwoordelijk voor Inkoop waaronder aanbestedingen.

“Dat iemand goed communiceert, meedenkt en meewerkt is voor ons belangrijk. De Bruyn springt er op dat front echt uit.”

Angela vervolgt: “Het is belangrijk dat iemand goed kan communiceren, meedenkt, meewerkt, creatief is in oplossingen en al met al een goed plaatje achterlaat. De Bruyn springt er op dat front voor ons echt uit als je het vergelijkt met andere transporteurs. Dat we zo positief zijn is ook te danken aan jullie team van de verkoop en transportadministratie. Het contact is altijd vrij persoonlijk, de lijntjes zijn kort en we kunnen altijd bellen. Ja, ze zijn eerlijk en heel betrouwbaar. Dat stukje dienstverlening, dat maakt voor ons het verschil.”

“Duurzaamheid was echt een vanzelfsprekendheid, daaraan merk je dat het intrinsiek leeft”.

“De branche waarin jullie werken, de transportbranche, is een hele lastige wat betreft duurzaamheid. Het is gaaf om te zien hoe jullie bezig zijn de transportbranche steeds duurzamer te maken. Die ontwikkelingen zijn super positief. Het interessante was dat, als je kijkt naar de aanbesteding, het stukje duurzaamheid bij de Bruyn echt een vanzelfsprekendheid is. Daaraan merk je dat het intrinsiek ook echt leeft bij een partner met wie je gaat samenwerken”, aldus Angela.

De afgelopen twee jaar heeft de Bruyn een aantal grote ontwikkelingen doorgemaakt. Zo vernieuwde we onze bedrijfsnaam en visuele identiteit en zijn we in alles wat we doen veel meer gaan werken vanuit de pijlers die voor ons extreem belangrijk zijn; #duurzaam #gezond #veilig. We vroegen AquaMinerals dus niet alleen naar hun ervaring omtrent de samenwerking maar ook naar hun beleving van ‘het nieuwe’ de Bruyn. Ronny Theune, commercieel operationeel manager bij AquaMinerals vertelt:

“Ik wordt van jullie verhaal heel enthousiast. De wijze waarop jullie naast duurzaamheid ook aandacht hebben voor gezondheid en veiligheid is een hele goede ontwikkeling. Ten opzichte van een paar jaar geleden merk je daarin zeker verschil.”

Wij bedanken Angela en Ronny voor hun tijd, aandacht en positiviteit en kijken uit naar een fijne samenwerking!  

MEER DE BRUYN

Nog niet uitgelezen? Hieronder vind je nog meer recente projecten van de Bruyn Transport: