Vacature: Stage

Op deze foto zie je stagiair Quinten die stage loopt bij de Bruyn Transport in Oudewater.
E
Nieuws | Vacatures
E

Stage lopen bij de Bruyn Transport? Dat wordt geen koffie halen en printjes draaien!

Deze stageplek is bedoeld voor de ambitieuze en enthousiaste leerling die wil meedraaien op de grootste GWW Transportprojecten van Nederland.

We hebben op dit moment twee stageplekken beschikbaar:

– MBO of HBO

– Meewerken of afstuderen

– Financiële administratie

– Verkoop

– Projectmanagement

– Minimaal 24 uur per week

Meedraaien in alle bedrijfsprocessen?

Afhankelijk van jouw opleiding en leerwensen bepalen we samen met jou je leerdoelen en verantwoordelijkheden. 

Bij ons mag je meedraaien in alle bedrijfsprocessen. Afhankelijk van je opleiding of stageopdracht ga je mee op de projecten om de projectmanagers te ondersteunen, heb je contact met onze chauffeurs over een soepele planning, ondersteun je de projectadministratie of denk je mee over evenementen en marketingacties voor onze evenementen en klanten.

Bij ons geen nummertje maar een volwaardig collega!

Familiebedrijf De Bruyn Transport BV, gevestigd in Oudewater (Utrecht) is al ruim 65 jaar actief in het transport voor de Grond, Weg en Waterbouw. De huidige directie wordt gevoerd door broer Joeri en zus Tirza. Een jonge en hippe directie dat hoog inzet op vernieuwing, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid.

Waar kom je te werken?

Met een relatief klein team werken we aan de grootste GWW projecten in Nederland. Dat doen we met een wagenpark van ruim 120 wagens, ook wel de Groene Vloot genoemd. En een hechte en loyale club van zo’n 80 chauffeurs en een kantoor- & garageteam van zo’n 15 mensen. Kom je stagelopen bij de Bruyn dan ben je voor ons geen nummertje maar een echte collega. Vanuit jouw expertise draag je je steentje bij om ieder project voor onze klanten succesvol te maken. Wij bieden jou een omgeving om te leren in de praktijk en bij te dragen aan succes op ieder project.  

Samen leren is de toekomst!

We zijn een jonge en ambitieuze organisatie waar hard wordt gewerkt met ruimte voor jong talent! We verwelkomen je graag om samen met jou te leren. Jij van ons en wij van jou. Want de wereld verandert harder dan ooit, samen leren is de toekomst!

Benieuwd naar wat andere stagiairs vinden van hun stage? Quinten (17 jaar) vertelt:

“Via mijn oom ben ik bij De Bruyn terecht gekomen. Op mijn opleiding Manager Transport & Logistiek niveau 4 leer ik veel over stukgoederen. Op stage hier gaat het veel meer over losgestorte goederen. Een hele andere tak van sport. Ik vind het leuk om iets nieuws te leren in dit deel van de transportbranche.

Het leukste aan mijn stage? Het is gezellig. We hebben een leuk team en ik leer veel nieuwe dingen. Ik start mijn dag meestal me de orderverwerking. Daarna de dagstaten verwerking en alles wat binnenkomt. Ook help ik de planning, neem ik de telefoon op als het nodig is en assisteer ik waar nodig.

Bij een ander bedrijf zou je dit niet zo snel meemaken denk ik.”

Jouw mogelijke werkzaamheden?

– Ondersteunen op de afdeling Planning

– Assisteren op de afdeling Projectadministratie en Verkoop

– Assisteren op de Financiële afdeling en HR

Je draait volledig mee in de taken die uit te voeren zijn op bovenstaande afdelingen. Wij willen dat jong talent de kans krijgt om mee te denken en te werken.

Dit is wat we jou bieden:

– Een goede stagevergoeding

– Een stagebegeleider die je helpt jouw taken uit te voeren

– De mogelijkheid op een baan na je stagetraject

Dit is wat we van jou vragen:

– Je bent bezig met een MBO of HBO opleiding

– Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar

Wil jij echt van toegevoegde waarde zijn op je volgende stage? En ben je benieuwd naar het transport van de toekomst? Kom dan stage lopen bij de Bruyn Transport!

Klaar voor de volgende versnelling?

Stuur ons dan een  mailtje met een korte motivatie waarin je laat weten:

– Welke opleiding je doet

– Wat voor stage je zoekt, hoeveel uur en welke periode

– Wat je uit je stage hoopt te halen

We nemen dan met een paar dagen telefonisch contact op voor een kort gesprekje. Daarna plannen we graag een live kennismaking met je in. Als dat allemaal goed voelt bepalen we daarna onze leerdoelen, taken en verantwoordelijkheden. En zou je binnen twee weken bij ons kunnen starten!

Je sollicitatie kun je sturen aan Tirza via het info@debruyntransport.nl adres.

We kijken naar je uit!

WIJ ZIJN DE BRUYN

Bij de Bruyn zien we jou als onze belangrijkste speler. Want veilig, gezond en duurzaam de Bruyn begint bij de kern: team de Bruyn!

De Bruyn Transport is gespecialiseerd en toonaangevend in transport voor de grond- weg- en waterbouw. Van asfalt/asfaltfrees, grond en zandtransport, gladheidbestrijding, autolaadkraantransport, bulktransport tot de levering en handel van grond-, en bouwstoffen. De afgelopen 60 jaar hebben wij de nodige expertise opgebouwd om het transport en de begeleiding van zowel grootschalige als kleinschalige grond- weg- en waterbouwprojecten volledig te verzorgen. Wij zijn in ruim 60 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerde transportorganisatie en logistiek dienstverlener in het specialisme kipper-transport.

DIRECT CONTACT

Solliciteer direct.

Enthousiast over deze functie? Dan horen we heel graag van je!

Vragen of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Tirza de Bruyn via info@debruyntransport.nl of telefonisch via 0348 – 562 004.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op.

MEER VACATURES

Bekijk hier onze andere openstaande vacatures: