Vacature: Chauffeur

E
Vacatures
E
chauffeur | code 95 | E-truckchauffeur | rijbewijs C/CE

Wanneer je start bij de Bruyn Transport word je met open armen ontvangen.  Hier heerst teamspirit! De Bruyn’ers helpen elkaar onderling. Met je collega´s werk je aan toffe infraprojecten en kom je op de mooiste plekken. Hard werken, hard lachen en iedere dag een procentje beter, dat is hier het motto!

Ben jij in het bezit van een rijbewijs C? En toe aan een nieuwe uitdaging waarin jij hét verschil kunt maken? Mooi. Want Team de Bruyn heeft ruimte voor chauffeurs & E-truck chauffeurs.

Solliciteer direct online.

Toffe projecten op de mooiste plekken.

Transport in de grond- weg en waterbouw. Rijden, laden en lossen van losgestort goed. Met je team van collega’s van de 10×4, 10×8 of setwagens rijd je de mooiste routes en bouw je aan gave projecten. Op de uitgestrekte vlaktes van de Maas, wereldse projecten op Schiphol of in het natuurschone buitengebied rondom de N-wegen. Nederland ligt aan je voeten.

Beter kan niet.

Onze chauffeurs zijn echte vakspecialisten. Dagelijks leveren zij topprestaties in Duurzaam, Gezond en Veilig transport. Trots zijn ze op De Groene Vloot, het wagenpark van zo’n 80 wagens. Stuk voor stuk top trucks van Volvo, Mercedes en Scania waarvan inmiddels ook een aanzienlijk deel 100% elektrisch. Beter dan dit, vind je het nergens.

Dit is waarom.

Overweeg je de overstap te maken? Daar helpen we je graag een handje bij. Want werken bij de Bruyn brengt vele voordelen met zich mee:

 • Je ‘eigen’ truck of e-truck
 • Prachtig wagenpark met diverse merken
 • Flexibele werkgever
 • Jong bedrijf
 • Jouw ontwikkeling is onze prioriteit
 • Goed salaris volgens CAO
 • Collega’s die iets voor elkaar over hebben
 • Gezelligheid in je team
 • Ruimte om te groeien
 • Jaarlijkse Truckersdag
 • Leuke evenementen
 • Het beste kunnen halen uit jezelf en je rijprestaties
 • Volle ondersteuning krijgen in jouw ontwikkeling

Dit is pas (tran)sport.

Zand, grind, grond, asfalt of puin. Als vakspecialist weet jij er raad mee. Hoe laat jouw shift ook begint, jij start je dag vol goede energie. Werken als (set-wagen) chauffeur in de grond-, weg- en waterbouw is waar jij iedere dag plezier uit haalt.

Samen met je collega’s in de wagens op kantoor ben je onderdeel van de mooiste infraprojecten in Nederland. Je zit dan wel alleen in de wagen, werken doen we met elkaar. Dat is pas (tran)sport!

Visitekaartje.

Met elkaar zijn we het visitekaartje van ons bedrijf. Communiceren en samenwerken doen we hier vanuit een sociale en open houding. Richting de projectleiders, je collega’s en natuurlijk onze klanten. Je bent een de Bruyn´er of je bent het niet. De bedrijfskleding en waar nodig BPM´s worden met trots gedragen. Het wagenpark is schoon en de cabines opgeruimd. Met de bedrijfstrucks wordt met zorg omgegaan. Niet alleen omdat het moet maar omdat vooral omdat onze mensen dat zelf belangrijk vinden.

Samen maken we hét verschil in Duurzaam, Gezond & Veilig Transport.

Bij de Bruyn zetten we de transportbranche in beweging. Dat gaat verder dan dagelijkse ritjes van A naar B. Kom je bij ons werken dan wordt je onderdeel van deze beweging. Dagelijks werken we aan onze rijprestaties. Om zo steeds beter te worden in wat we doen.

Wat neem je mee?

Alleen echte vakspecialisten werken voor de Bruyn. Ben je dat nog niet maar wil je het wel worden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres om te leren en te ontwikkelen.

Wat je in ieder geval meebrengt is een rijbewijs C/CE, Code 95, je bestuurderskaart en een goed portie motivatie.

Ook VCA is nodig maar die kun je ook bij ons halen.

Wat krijg je?
#duurzaam #gezond #vitaal #veilig #plezier

Je komt te werken in een jong dynamisch team waarin jij meer dan welkom bent. Er zijn veel mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in zakelijke en persoonlijke context. Binnen het bedrijf staat het voorop dat iedereen, iedere dag, vanuit een positieve mindset aan het werk gaat en plezier uit het werk voor De Bruyn haalt.

Vitaliteit en gezondheid in brede zin, vinden wij bij De Bruyn erg belangrijk. We doen er dan ook van alles aan om deze boodschap van binnenuit door te laten klinken naar buiten. Gezondheid van binnenuit, noemen we dat.

Een gezond en duurzaam bedrijf begint bij de basis. Onze mensen, onze materialen en de dagelijkse gang van zaken. Dat begint bij een altijd gevulde fruitschaal op kantoor. Maar een gezamenlijke sportieve work out vinden we bij De Bruyn ook zeker niks geks.

Dus, kom jij samen met ons groeien?

Daarnaast zijn de volgende arbeidsvoorwaarden van toepassing:

 • Een fulltime dienstverband direct in dienst bij De Bruyn Transport;
 • Uitzicht op een vast contract (je start met een contract voor bepaalde tijd);
 • Inschaling conform cao Beroepsgoederenvervoer;
 • 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dag.

Solliciteer direct online.

WIJ ZIJN DE BRUYN

Bij de Bruyn zien we jou als onze belangrijkste speler. Want veilig, gezond en duurzaam de Bruyn begint bij de kern: team de Bruyn!

De Bruyn Transport is gespecialiseerd en toonaangevend in transport voor de grond- weg- en waterbouw. Van asfalt/asfaltfrees, grond en zandtransport, gladheidbestrijding, autolaadkraantransport, bulktransport tot de levering en handel van grond-, en bouwstoffen. De afgelopen 60 jaar hebben wij de nodige expertise opgebouwd om het transport en de begeleiding van zowel grootschalige als kleinschalige grond- weg- en waterbouwprojecten volledig te verzorgen. Wij zijn in ruim 60 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerde transportorganisatie en logistiek dienstverlener in het specialisme kipper-transport.

DIRECT CONTACT

Solliciteer direct.

Enthousiast over deze functie? Dan horen we heel graag van je!

Vragen of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Tirza de Bruyn via info@debruyntransport.nl of telefonisch via 0348 – 562 004.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op.

MEER VACATURES

Bekijk hier onze andere openstaande vacatures: