Vacature: Set-wagen chauffeur

E
Vacatures
E
chauffeur | code 95 | fulltime | rijbewijs C/CE

Vacature Chauffeur bij De Bruyn

Werken bij De Bruyn Transport uit Oudewater betekent werken voor één van de grootste asfalttransporteurs in Nederland. Maar dit betekent ook werken voor het gezondste, duurzaamste en meest vernieuwende transportbedrijf in de GWW branche!

Waarom werken bij De Bruyn?

  • Altijd werk
  • Eigen wagen
  • Jong bedrijf met oog voor jou
  • Goed salaris conform CAO
  • Jong en loyaal team van vakspecialisten
  • Ruimte voor (door)groei, opleiding en ontwikkeling.

Met plezier veilig, verantwoord, duurzaam & vitaal werken bij De Bruyn. Aan het beste resultaat voor onze klanten.

Over deze functie

Hoe laat jouw werkdag ook begint, ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat, jij start je dienst vol goede energie. Werken als chauffeur in de grond-, weg- en waterbouw is waar jij iedere dag weer plezier uit haalt.

Samen met een betrokken en verantwoordelijk team van chauffeurs en planners zorg jij voor de succesvolle ondersteuning van het GWW Transport op kleine en grote projecten. Team Planning zorgt dagelijks voor een strakke planning van jouw werkzaamheden. Zodat jij je kunt focussen op het echte werk.

Klinkt dit als jouw volgende job? Lees dan verder want wegens groei is De Bruyn Transport uit Oudewater op zoek naar chauffeurs & set-wagen chauffeurs.

Je werkzaamheden als chauffeur of set-wagenchauffeur

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor allerlei soorten transport in de grond,-weg,- en waterbouw in met name Midden-Nederland. Je bent flexibel inzetbaar en schrikt niet van lange werkdagen. Ons bedrijf draait 24/7 van maandag tot en met zondag door op basis van wisselende diensten. Het team van de planning zorgt voor een gedegen rooster en we denken hierin altijd met elkaar mee. Als je wilt werken, is dat altijd mogelijk.

Op de projecten ben jij het gezicht van ons bedrijf. Daarin verwachten we een open, sociale houding richting de projectleiders, je collega’s en natuurlijk onze klant. Je collega’s spreek en zie je tijdens wachtmomenten, onderweg via het ‘27MC bakkie’ of aan het einde van de dag of week op het hoofdkantoor, waar de meeste auto’s gestationeerd zijn. 

Wat neem je mee?

Als chauffeur vragen wij het volgende:

  • Het rijbewijs C/CE, code 95 en bestuurderskaart
  • VCA Basis
  • Affiniteit met de grond-weg en waterbouw en de transportsector
  • Een flexibele en verantwoordelijke werkhouding
  • Een positieve instelling
  • Bereidheid om jezelf verder te ontwikkelen op professioneel, mentaal en fysiek vlak
  • Je woont binnen een straal van 30 km van de standplaats in Oudewater.
Wat krijg je?

#duurzaam #gezond #vitaal #veilig #plezier

Je komt te werken in een jong dynamisch team waarin jij meer dan welkom bent! Er zijn veel mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in zakelijke en persoonlijke context. Binnen het bedrijf staat het voorop dat iedereen, iedere dag, vanuit een positieve mindset aan het werk gaat en plezier uit het werk voor De Bruyn haalt.
Vitaliteit en gezondheid in brede zin, vinden wij bij De Bruyn erg belangrijk. We doen er dan ook van alles aan om deze boodschap van binnenuit door te laten klinken naar buiten. Gezondheid van binnenuit, noemen we dat.

Want een gezond en duurzaam bedrijf begint bij de basis. Onze mensen, onze materialen en de dagelijkse gang van zaken. Dat begint bij een altijd gevulde fruitschaal op kantoor. Maar een gezamenlijke sportieve work out vinden we bij De Bruyn ook zeker niks geks.

Dus, kom jij samen met ons groeien?

Daarnaast zijn de volgende arbeidsvoorwaarden van toepassing:

  • Een fulltime dienstverband direct in dienst bij De Bruyn Transport
  • Uitzicht op een vast contract (je start met een contract voor bepaalde tijd)
  • Inschaling conform cao Beroepsgoederenvervoer
  • 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dag.

WIJ ZIJN DE BRUYN

Bij de Bruyn zien we jou als onze belangrijkste speler. Want veilig, gezond en duurzaam de Bruyn begint bij de kern: team de Bruyn!

De Bruyn Transport is gespecialiseerd en toonaangevend in transport voor de grond- weg- en waterbouw. Van asfalt/asfaltfrees, grond en zandtransport, gladheidbestrijding, autolaadkraantransport, bulktransport tot de levering en handel van grond-, en bouwstoffen. De afgelopen 60 jaar hebben wij de nodige expertise opgebouwd om het transport en de begeleiding van zowel grootschalige als kleinschalige grond- weg- en waterbouwprojecten volledig te verzorgen. Wij zijn in ruim 60 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerde transportorganisatie en logistiek dienstverlener in het specialisme kipper-transport.

DIRECT CONTACT

Solliciteer direct.

Enthousiast over deze functie? Dan horen we heel graag van je!

Vragen of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Tirza de Bruyn via info@debruyntransport.nl of telefonisch via 0348 – 562 004.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op.

MEER VACATURES

Bekijk hier onze andere openstaande vacatures: