Vacature: Transport- administratie

E
Vacatures
E
Transportadministratie

Toe aan een baan waar perfectionisme gewaardeerd wordt?

Vacature Transportadministratie bij de Bruyn Transport

Als hoofdverantwoordelijke voor de transportadministratie kom je te werken in een betrokken team op kantoor in Oudewater. Hier heerst teamspirit! In deze zelfstandige functie ben jij de regisseur die zorgt dat de transportadministratie dagelijks wordt verwerkt. Tegelijkertijd ben je een daadkrachtige teamspeler die nauw contact heeft met allerlei partners, van uitvoerder tot projectdirecteur. Dit maakt jouw werk divers!

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging?

 • Uren per week: 32 – 40 uur
 • Carrièreniveau: MBO
 • Regio: Midden Nederland

Dit ben jij:

In deze zelfstandige functie ben je eindverantwoordelijk voor een volledige en correcte verwerking van de transportadministratie. Zorgen dat het klopt en aan het einde van de dag met een lege mailbox en verwerkte administratie naar huis gaan, daar krijg jij een goed gevoel van. Jij deinst niet terug van een beetje discussie, wat soms nodig is om het beste resultaat voor De Bruyn Transport te behalen. Jij durft te strijden voor het werk dat is verzet en zorgt dat dit op de juiste manier gefactureerd wordt aan onze klanten en charters. Je ziet het als een sport om daar zo goed mogelijk mee om te gaan. Naast je affiniteit met de transportwereld ben je cijfermatig onderlegd en geniet je van het contact met de vele partijen. Ook beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Je bent communicatief sterk.
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Je kunt het overzicht goed bewaren
 • Je weet prioriteiten te stellen
 • Je kunt goed overweg met computers en geautomatiseerde systemen
 • Je bent nauwkeurigheid en denkt in oplossingen
 • Je kunt goed schakelen tussen verschillende taken
 • Je woont in regio Utrecht.

Waarom werken bij De Bruyn?

 • Jonge werkgever
 • Positieve sfeer
 • Goed salaris op basis van ervaring en leeftijd
 • Betrouwbare collega’s die iets voor elkaar overhebben
 • Gezellig team
 • Jaarlijkse Truckersdag
 • Kwartaalviering
 • Leuke evenementen
 • Volle ondersteuning in jouw ontwikkeling

Transportadministrateur Jeff aan het woord:

‘Dat alles op tijd verstuurd en verwerkt wordt is heel belangrijk. Daar moet je echt bovenop zitten. Ik vind het altijd weer leuk als het lukt alle facturen op tijd betaald te laten worden. Daar zijn soms gesprekken voor nodig waar je goed voor jezelf moet opkomen. Voor iemand die het leuk vind om zijn of haar zaken goed op orde te hebben en niet op zijn of haar mondje gevallen is, is dit een hele leuke job.’

Over deze functie:

Als transportadministrateur heb je een duidelijke verantwoordelijkheid; de transportadministratie het liefst dagelijks maar tenminste wekelijks tot in de puntjes verwerken. Jouw rol is zelfstandig maar je werk is dat verre van. Voor een goede verwerking ben je namelijk afhankelijk van zowel interne als externe partijen. Zo schakel je met je collega’s van Planning over de uren- en rittenverwerking van de chauffeurs, check je met Verkoop om te zorgen dat alles wat verkocht is ook gefactureerd wordt en zorg je via klanten en charters voor de juiste inhuur- en opdrachtbonnen en de facturatie. De transportadministratie is jouw meesterwerk! Verder ben je verantwoordelijk voor: 

 • Het bewaken van de onderhandenwerkpositie; de omloopsnelheid van omzet zo kort mogelijk houden.
 • Wekelijks opmaken van de weekcijfers.
 • Rapporteren aan je collega’s en directie tijdens weekoverleg.

Om dit zo goed mogelijk te managen werk je van maandag tot en met vrijdag vanaf kantoor in Oudewater. Op termijn kun je een deel van je werk mogelijk vanuit huis doen.

Op missie naar Zero Emissie Transport

Bij de Bruyn bouwen we hard aan een toekomst van emissievrij en duurzaam transport. Als eerste GWW transporteur hebben we geïnvesteerd in twaalf 100% elektrische trucks. Dat vraagt van ons allemaal anders denken en anders doen. Zo hebben de planners en chauffeurs rekening te houden met laadtijd en laadfaciliteiten. Ook kopen onze klanten de e-trucks op een duurzame manier bij ons in. De contractuele afspraken en dus ook de transportadministratie zijn anders. Dit krijgt een steeds groter aandeel in de totale administratie. Als administrateur waak jij over het contractbeheer. Zo helpen wij onze klanten de ingekochte trucks zo slim mogelijk in te zetten. De planners zorgen dat e-trucks optimaal bij onze klanten worden ingezet, jij zorgt dat dit optimaal wordt bijgehouden en verwerkt.

Wat we jou bieden.  

#duurzaam #gezond #vitaal #veilig #plezier

Je komt te werken in een ambitieus bedrijf dat vol inzet op ontwikkeling en vernieuwing. Ook voor jou zijn die ontwikkelmogelijkheden er. Zowel op fysiek als mentaal vlak. Beter worden in je vak of in de samenwerking met je collega’s. Of aan je fitheid werken. Geef daarin vooral aan wat jij nodig hebt, als we daarin nog niets faciliteren.

Bij De Bruyn Transport is er dagelijks aandacht voor plezier. Dat jij iedere dag je werk met plezier doet, daarop houden we altijd een oogje in het zeil.

Vitaliteit en gezondheid in brede zin, vinden wij bij De Bruyn erg belangrijk. We zijn niet voor niets het Gezondste Transportbedrijf van Nederland!

Een Gezond en Duurzaam bedrijf begint bij de basis. Onze mensen, onze materialen en de dagelijkse gang van zaken. Dat begint bij een altijd gevulde fruitschaal op kantoor. Maar een gezamenlijke sportieve work out vinden we bij De Bruyn ook niks geks.

Kom jij samen met ons groeien?

Arbeidsvoorwaarden

 • Een fulltime dienstverband, direct in dienst bij de Bruyn.
 • Uitzicht op een vast contract (je start met een contract voor bepaalde tijd).
 • Inschaling conform CAO Beroepsgoederenvervoer.
 • 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dagen.

WIJ ZIJN DE BRUYN

Bij de Bruyn zien we jou als onze belangrijkste speler. Want veilig, gezond en duurzaam de Bruyn begint bij de kern: team de Bruyn!

De Bruyn Transport is gespecialiseerd en toonaangevend in transport voor de grond- weg- en waterbouw. Van asfalt/asfaltfrees, grond en zandtransport, gladheidbestrijding, autolaadkraantransport, bulktransport tot de levering en handel van grond-, en bouwstoffen. De afgelopen 60 jaar hebben wij de nodige expertise opgebouwd om het transport en de begeleiding van zowel grootschalige als kleinschalige grond- weg- en waterbouwprojecten volledig te verzorgen. Wij zijn in ruim 60 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerde transportorganisatie en logistiek dienstverlener in het specialisme kipper-transport.

DIRECT CONTACT

Solliciteer direct.

Enthousiast over deze functie? Dan horen we heel graag van je!

Vragen of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Tirza de Bruyn via info@debruyntransport.nl of telefonisch via 0348 – 562 004.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op.

MEER VACATURES

Bekijk hier onze andere openstaande vacatures: