Vacature: Planner

Energy Highway project - De Bruyn Vacature Planner
E
Vacatures
E
fulltime | GWW | Planner | teamspirit

Vacature Planner bij de Bruyn Transport

Toe aan een baan waarin jouw werk gezien wordt?

Als planner bij de Bruyn kom je te werken in een hecht en gezellig team op kantoor in Oudewater. Hier heerst teamspirit! Elke dag zorg jij ervoor dat de planningspuzzel klopt. Je bouwt mee aan de mooiste infraprojecten van Nederland. Jij regelt het! Klinkt dit als jouw volgende uitdaging?

Uren per week: 40

Carrièreniveau: MBO

Regio: Midden Nederland

Dit ben jij:

Samen met je collega’s van Team Planning ben jij de verbindende factor tussen het chauffeursteam, onze klanten en de transportadministratie. Naast je liefde voor mooie wagens ben je sociaal en geniet je van het contact met klanten, partners en je collega’s. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Je pakt zaken uit eigen initiatief aan en bent een positieve doorzetter.
 • Je kunt het overzicht goed bewaren
 • Je weet prioriteiten te stellen
 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Je kunt goed overweg met computers en geautomatiseerde systemen.
 • Je bent nauwkeurigheid en denkt in oplossingen.
 • Je kunt goed schakelen tussen verschillende taken.
 • Je woont in regio Utrecht.

Waarom werken bij De Bruyn?

 • Mooie verantwoordelijkheden met zichtbaar resultaat
 • Flexibele en jonge werkgever
 • Goed salaris op basis van ervaring en leeftijd
 • Betrouwbare collega’s die iets voor elkaar overhebben
 • Gezellig team
 • Prachtig wagenpark
 • Jaarlijkse Truckersdag
 • Leuke evenementen
 • Volle ondersteuning in jouw ontwikkeling

Planner Andy aan het woord:

‘Ik werk nu zo’n anderhalf jaar als planner voor de Bruyn en heb het onwijs naar mijn zin. Wat ik hier het meest waardeer? Klinkt gek maar de rust. De vrijheid om zelf te handelen. En de positieve feedback die je dan van Joeri (directeur) krijgt. Je mag zelf dingen uitzoeken, fouten maken en daarvan leren. Het vertrouwen dat je daarin krijgt, dat is niet te vergelijken met mijn eerdere banen. We zijn een klein team met soms grote (plannings)uitdagingen. Toch blijft er altijd ruimte voor een praatje, luisteren we naar elkaar en houden we altijd onze pauzes. Regelmatig eten we na werk gezamenlijk een hapje en iedere dinsdag sporten we voor werk uit met elkaar. Ik ben de moeilijkste niet maar desondanks maakt dit het wel extra leuk.’

Over deze functie:

Als transportplanner heb je een verantwoordelijke baan met veelzijdigheid. Wij begeleiden grote GWW transport projecten van A tot Z voor onze klanten. Wij ontzorgen het gehele transportproject. Samen met één directe collega zorg je ervoor dat alle 85 wagens tijdig en efficiënt – dag, nacht en weekend – gepland de weg op gaan en dat zowel klanten als de chauffeurs altijd worden voorzien van de juiste, actuele informatie.

Het bedrijf draait 24/7 door met afwisselende transportdiensten. Dit vraagt een flexibele werkhouding, want uitdagende planningspuzzels gaan dag en nacht door. Om dit zo goed mogelijk te managen werk je van maandag tot en met vrijdag op het kantoor te Oudewater. Daarnaast ben je ook op roosterbasis en in overleg met je naaste collega telefonisch bereikbaar.

Naast het inplannen van mens en materieel is de planning regelmatig aanwezig bij de opstart van grote werken. Maar ook het voeren van gesprekken met de chauffeurs over rijgedrag hoort bij je functie. Ook zorgt de planning voor een goede orderverwerking zodat alles compleet naar de transportadministratie gaat.

Wat we jou bieden: 

#duurzaam #gezond #vitaal #veilig #plezier

Je komt te werken in een jong en dynamisch bedrijf dat vol inzet op ontwikkeling en vernieuwing. Ook voor jou zijn die ontwikkelmogelijkheden er. Zowel op fysiek als mentaal vlak. Beter leren communiceren bijvoorbeeld. Of aan je fitheid werken. Geef daarin vooral aan wat jij nodig hebt, als we daarin nog niets faciliteren.

Bij De Bruyn Transport is er dagelijks aandacht voor plezier. Dat jij iedere dag je werk met plezier doet, daarop houden we altijd een oogje in het zeil.

Vitaliteit en gezondheid in brede zin, vinden wij bij De Bruyn ook erg belangrijk. We zijn niet voor niets het Gezondste Transportbedrijf van Nederland!

Een Gezond en Duurzaam bedrijf begint bij de basis. Onze mensen, onze materialen en de dagelijkse gang van zaken. Dat begint bij een altijd gevulde fruitschaal op kantoor. Maar een gezamenlijke sportieve work out vinden we bij De Bruyn ook niks geks.

Kom jij samen met ons groeien?

Arbeidsvoorwaarden:

– Een fulltime dienstverband, direct in dienst bij de Bruyn.
– Uitzicht op een vast contract (je start met een contract voor bepaalde tijd).
– Inschaling conform CAO Beroepsgoederenvervoer.
– 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dagen.

WIJ ZIJN DE BRUYN

Bij de Bruyn zien we jou als onze belangrijkste speler. Want veilig, gezond en duurzaam de Bruyn begint bij de kern: team de Bruyn!

De Bruyn Transport is gespecialiseerd en toonaangevend in transport voor de grond- weg- en waterbouw. Van asfalt/asfaltfrees, grond en zandtransport, gladheidbestrijding, autolaadkraantransport, bulktransport tot de levering en handel van grond-, en bouwstoffen. De afgelopen 60 jaar hebben wij de nodige expertise opgebouwd om het transport en de begeleiding van zowel grootschalige als kleinschalige grond- weg- en waterbouwprojecten volledig te verzorgen. Wij zijn in ruim 60 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerde transportorganisatie en logistiek dienstverlener in het specialisme kipper-transport.

DIRECT CONTACT

Solliciteer direct.

Enthousiast over deze functie? Dan horen we heel graag van je!

Vragen of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Tirza de Bruyn via info@debruyntransport.nl of telefonisch via 0348 – 562 004.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op.

MEER VACATURES

Bekijk hier onze andere openstaande vacatures: