Vacature: Financial Controller bij De Bruyn Transport, minimaal 32 uur (Oudewater).

Directeuren Joeri en Tirza de Bruyn staan voor één van de duurzame trucks uit het groene wagenpark van De Bruyn Transport uit Oudewater. Werkplezier, vernieuwing en ontwikkeling in de GWW Transportbranche zijn belangrijke pijlers voor het jonge en ambitieuze bedrijf. In hun zoektocht naar een nieuwe financial controller doen ze via social media een oproep: Dit bericht is bedoeld voor de betrouwbare, daadkrachtige Financial Controller die klaar is om De Bruyn Transport naar een volgend level te tillen. Zorg jij samen met ons voor een financieel Duurzaam, Gezond en Veilig de Bruyn?
E
Vacatures
E
commercieel | Duurzaamheid | financial controller | fulltime | GWW | transport | vacature

De Bruyn Transport zoekt versterking!

Dit bericht is bedoeld voor de betrouwbare, daadkrachtige Financial Controller die klaar is om De Bruyn Transport naar een volgend level te tillen.

Zorg jij samen met ons voor een financieel Duurzaam, Gezond en Veilig de Bruyn?

In deze rol ben je onder andere verantwoordelijk voor de controle op de volledige administratie, het opmaken van jaarrekeningen en periodieke rapportages. We zijn opzoek naar een ervaren Controller met de skills of ambitie om leiding te nemen over de verschillende administraties en financiële stromen. Voor deze functie vragen we een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Lees verderop meer over je taken en verantwoordelijkheden.

Ben jij te motiveren richting een duurzame werk- en levensstijl en breng je de nodige ervaring mee? Dan heb je wat ons betreft alles in huis om met ons hét verschil te maken in de GWW Transportbranche.

Direct een eerste kennismaking aanvragen? Mail een korte motivatie naar tirza.debruyn@debruyntransport.nl of bel met Tirza: 06-55848879.

De ideale kandidaat

Onze Financial Controller stelt zich sociaal maar daadkrachtig op. Je hebt charisma, bent van nature punctueel en scherp op details. Je fungeert als vertrouwenspersoon en rechterhand van de directie, Joeri en Tirza de Bruyn.

Jij bent onze informatiespil als het gaat om financiële kansen, denk aan het benutten van subsidieregelingen. Met de komst van elektrisch rijden verandert er veel op financieel gebied. Jij hebt je ogen en oren open voor kansen in en het verbeteren van financiële processen en pakt dit proactief op.

Van vernieuwing, (persoonlijke) groei en ontwikkeling word jij net zo enthousiast als wij! Jij ziet de meerwaarde die de Bruyn levert op gebied van Veiligheid, Duurzaamheid, Gezondheid en Vernieuwing. Je bent assertief, je ziet uitdagingen als kansen en tegenslagen als momenten om lering uit te trekken.

Wat ga je doen?

Je komt terecht in verantwoordelijke functie waarin, vanwege het leidinggevende aspect, je veel contact hebt met de eindverantwoordelijke van o.a. sales, inkoop, planning en transportadministratie. Jouw werkzaamheden zijn divers en volledig afgestemd op onze bedrijfspurpose. ‘Samen maken wij hét verschil in Duurzaam, Gezond & Veilig Transport’.

Je bent in dienst bij de Bruyn Transport maar voert daarnaast werkzaamheden uit voor de zustermaatschappijen en diverse holdingmaatschappijen.

Dit valt onder jouw verantwoordelijkheid:

 • Eindverantwoordelijk voor de administratie van alle vennootschappen die horen bij de organisatiestructuur
 • Eindverantwoordelijk voor omzetadministratie en transportmarges
 • Opstellen (periodieke) rapportages voor directie en bank
 • Opstellen jaarstukken voor directie en accountantscontrole
 • Verzorgen diverse BTW aangiftes per kwartaal
 • Actueel houden van de overzichten met betrekking tot materiële vaste activa en financial lease
 • Input geven bij aanschaf nieuwe materiële vaste activa en bij aangaan financial lease verplichtingen
 • Subsidie aanvragen

Wat je meebrengt:

We zijn opzoek naar ervaren financial controller met de volgende skills:

 • HBO werk- en denkniveau in finance en organisatieontwikkeling
 • Ervaring in een vergelijkbare functie; je beschikt over een stevige financiële achtergrond
 • Goede kennis van wet- en regelgeving
 • Je bent communicatief vaardig en proactief in procesverbetering
 • Je hebt cijfermatig en analytisch inzicht
 • Kennis van Afas Profit en Unit 4 is een pré
 • Ervaring of ambitie richting een leidinggevende rol
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar, met voorkeur voor 40 uur.

Wat jij van ons kunt verwachten:

Je komt te werken bij een betrokken werkgever, in een jong team waarin jij meer dan welkom bent. Er zijn veel mooie ontwikkelmogelijkheden in zakelijke en persoonlijke context. Binnen het bedrijf staat het voorop dat iedereen, iedere dag, vanuit een positieve mindset aan het werk gaat en plezier haalt uit het werk.

Vitaliteit en gezondheid in brede zin, vinden wij als bedrijf en werkgever erg belangrijk. We doen er dan ook van alles aan om deze boodschap van binnenuit door te laten klinken naar buiten. Want een gezond en duurzaam bedrijf begint bij de basis. Onze mensen, onze materialen en de dagelijkse gang van zaken. Een wagenpark kun je kopen, gezonde en gemotiveerde mensen niet. Continu zijn en blijven wij in ontwikkeling in alle contexten. Kom jij samen met ons groeien?

Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van je ervaring
 • Een fulltime dienstverband direct in dienst bij De Bruyn Transport
 • Uitzicht op een vast contract (je start met een contract voor bepaalde tijd)
 • Pensioenopbouw volgens cao Beroepsgoederenvervoer
 • 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dag
 • Een ActiviteitenKalender met uitjes en events voor #teamdebruyn
 • Binnenkort een volledig vernieuwd en duurzaam kantoor, van alle gemakken voorzien
 • Per direct aan de slag
 • Standplaats: ons hoofdkantoor Oudewater

Waar kom je te werken?

De Bruyn Transport BV is gespecialiseerd en toonaangevend in transport voor de grond- weg- en waterbouw. Van asfalt / asfaltfrees, grond en zandtransport, gladheidbestrijding en autolaadkraantransport tot bulktransport en de levering van grond en bouwstoffen. De Bruyn Transport BV is de expert in zowel grootschalige als kleinschalige grond- weg- en waterbouwprojecten en ontzorgen daarin volledig.

In totaal zijn we met ruim 120 mensen, zo’n 100 chauffeurs en 20 medewerkers van kantoor en de garage. Een loyale club van vakspecialisten, bevlogen in hun werk!

Wil jij deze baan als Financial Controller?

Meer we ten over de vacature of over ons? Neem gerust contact op met Tirza de Bruyn via tirza.debruyn@debruyntransport.nl of 06-55848879. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

WIJ ZIJN DE BRUYN

Bij de Bruyn zien we jou als onze belangrijkste speler. Want veilig, gezond en duurzaam de Bruyn begint bij de kern: team de Bruyn!

De Bruyn Transport is gespecialiseerd en toonaangevend in transport voor de grond- weg- en waterbouw. Van asfalt/asfaltfrees, grond en zandtransport, gladheidbestrijding, autolaadkraantransport, bulktransport tot de levering en handel van grond-, en bouwstoffen. De afgelopen 60 jaar hebben wij de nodige expertise opgebouwd om het transport en de begeleiding van zowel grootschalige als kleinschalige grond- weg- en waterbouwprojecten volledig te verzorgen. Wij zijn in ruim 60 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerde transportorganisatie en logistiek dienstverlener in het specialisme kipper-transport.

DIRECT CONTACT

Solliciteer direct.

Enthousiast over deze functie? Dan horen we heel graag van je!

Vragen of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Tirza de Bruyn via info@debruyntransport.nl of telefonisch via 0348 – 562 004.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op.

MEER VACATURES

Bekijk hier onze andere openstaande vacatures:

Vacature Chauffeur bij de Bruyn

Vacature Chauffeur bij de Bruyn

Vacature Chauffeur bij De Bruyn  Werken bij De Bruyn Transport uit Oudewater betekent werken voor één van de grootste asfalttransporteurs in Nederland. Maar dit betekent ook werken voor het gezondste, duurzaamste en meest vernieuwende transportbedrijf in de GWW...

read more
Vacature Set-wagen Chauffeur bij De Bruyn

Vacature Set-wagen Chauffeur bij De Bruyn

Vacature Chauffeur bij De Bruyn Werken bij De Bruyn Transport uit Oudewater betekent werken voor één van de grootste asfalttransporteurs in Nederland. Maar dit betekent ook werken voor het gezondste, duurzaamste en meest vernieuwende transportbedrijf in de GWW...

read more