Word jij onze nieuwe planner?

E
Niet gecategoriseerd
E
fulltime | Planner

Vacature Planner bij de Bruyn

Werken bij De Bruyn Transport uit Oudewater betekent werken voor één van de grootste asfalttransporteurs in Nederland. Maar dit betekent ook werken voor het gezondste, duurzaamste en meest vernieuwende transportbedrijf in de GWW branche!

Waarom werken bij De Bruyn?

  • Altijd werk
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Jong bedrijf met oog voor jou
  • Goed salaris conform CAO
  • Jong en loyaal team van vakspecialisten
  • Ruimte voor (door)groei, opleiding en ontwikkeling
  • Aandacht voor een gezonde, duurzame en een veilige werkomgeving.

Over deze functie

Wij verwelkomen graag een nieuwe collega in de functie transportplanner. De transportplanning zo efficiënt mogelijk neerzetten in een branche die zeer ad-hoc is, dat wordt jouw uitdaging. Dagelijks helder en op een leuke manier communiceren met klanten en je collega’s op de wagen, feeling hebben met salesactiviteiten en werken aan een hechte klantenbinding, daar ga jij op aan.

Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de fulltime transportplanner die we zoeken.

Je werkzaamheden als planner

Als transportplanner heb je een verantwoordelijke baan met veelzijdigheid. Wij begeleiden grote GWW transport projecten van A tot Z voor onze klanten. Wij ontzorgen het gehele transportproject. Samen met één directe collega zorg je ervoor dat alle 85 wagens tijdig en efficiënt – dag, nacht en weekend – gepland de weg op gaan en dat zowel klanten als de chauffeurs altijd worden voorzien van de juiste, actuele informatie. Het bedrijf draait 24/7 door met afwisselende transportdiensten. Dit vraagt een flexibele werkhouding, want uitdagende planningspuzzels gaan dag en nacht door. Om dit zo goed mogelijk te managen werk je van maandag tot en met vrijdag op het kantoor te Oudewater. Daarnaast ben je ook op roosterbasis en in overleg met je naaste collega telefonisch bereikbaar.

Jij bent in deze functie niet alleen een planner. Jij hebt meer in je mars! Zo ontdek jij graag nieuwe kansen bij klanten. Jij genereert leads voor je collega’s in de buitendienst en investeert in de relatie met bestaande klanten en de chauffeurs.

De ideale kandidaat:

In deze dynamische omgeving ben jij de verbindende factor. Door jou reeds opgedane werkervaring als transportplanner en/of affiniteit en ervaring in de branche zie jij mogelijke verbeteringen in processen en durf jij vooruitstrevend te zijn.

Verder neem je mee:
–  HBO werk en/of denkniveau.
–  Je kunt goed overweg met computers en geautomatiseerde systemen.
–  Je bent nauwkeurigheid en denkt in oplossingen.
–  Je kunt het overzicht goed bewaren

–  Je kunt goed schakelen tussen verschillende taken.
–  Je hebt affiniteit met de grond-weg en waterbouw en de transportsector.
–  Je woont binnen een straal van 30 km van de standplaats in Oudewater.
–  Bereidheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat krijg je?

#duurzaam #gezond #vitaal #veilig #plezier

Je komt te werken in een jong dynamisch team waarin jij meer dan welkom bent! Er zijn veel mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in zakelijke en persoonlijke context. Binnen het bedrijf staat voorop dat iedereen, iedere dag, vanuit een positieve mindset aan het werk gaat en plezier haalt uit zijn/haar werk.

Vitaliteit en gezondheid in brede zin, vinden wij bij De Bruyn erg belangrijk. We doen er dan ook van alles aan om deze boodschap van binnenuit door te laten klinken naar buiten. Gezondheid van binnenuit, noemen we dat.

Want een gezond en duurzaam bedrijf begint bij de basis. Onze mensen, onze materialen en de dagelijkse gang van zaken. Dat begint bij een altijd gevulde fruitschaal op kantoor. Maar een gezamenlijke sportieve work out vinden we bij De Bruyn ook zeker niks geks.

Dus, kom jij samen met ons groeien?

Daarnaast zijn de volgende arbeidsvoorwaarden van toepassing:

– Een fulltime dienstverband, direct in dienst bij de Bruyn.
– Uitzicht op een vast contract (je start met een contract voor bepaalde tijd).
– Inschaling conform cao Beroepsgoederenvervoer.
– 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dag.

MEER DE BRUYN

Nog niet uitgelezen? Hieronder vind je nog meer recente projecten van de Bruyn Transport: