Vacature: Commercieel medewerker binnendienst.

E
Vacatures
E
commercieel | Duurzaamheid | fulltime | GWW | transport

De Bruyn Transport zoekt versterking!

Vacature Commercieel medewerker binnendienst, fulltime.

Dit bericht is bedoeld voor de commerciële enthousiasteling die klaar is om samen met #TeamDeBruyn het verschil te maken! Met jouw kennis op gebied van verkoopondersteuning, procesmanagement, certificeringen, en administratie, gecombineerd met een goed portie motivatie richting een gezonde en duurzame werk- én levensstijl, heb jij alles in huis om samen met team de Bruyn en onze klanten en ons bedrijf op het hoogst mogelijke niveau te laten draaien.

Zet jij samen met ons de transportbranche in beweging?!

De ideale kandidaat?

Als onze Commercieel Medewerker Binnendienst heb je een sociale, assertieve en daadkrachtige persoonlijkheid. Je bent van nature punctueel en scherp op details. Je ondersteunt je collega´s van sales en planning op een manier die het werk voor jullie beide makkelijker en beter maakt. Jij ziet ruimte voor verbetering en bent in staat dit op een positieve manier over te brengen en te implementeren. Jij bent als het ware onze kwaliteits- en veiligheidsmanager en het visitekaartje richting onze klanten. 

Van vernieuwing, (persoonlijke) groei en ontwikkeling word jij net zo enthousiast als wij! Jij ziet de meerwaarde die de Bruyn levert op gebied van Veiligheid, Duurzaamheid, Gezondheid en Vernieuwing en weet dit goed over te brengen aan klanten en je collega’s. Je bent assertief, je ziet uitdagingen als kansen en tegenslagen als momenten om lering uit te trekken.

Jij bent de verbindende factor tussen de afdelingen Planning, Verkoop en HR, aangezien je voor deze afdelingen diverse werkzaamheden uitvoert en dus goed op de hoogte bent van wat overal speelt.

Verder:

 • Ben je meedenkend en proactief als het gaat om ontwikkelingen in procesmanagement, verkoop, communicatie en KAM activiteiten.
 • Ben je als een vis in het water in een werkomgeving met overwegend mannen.
 • Onze voorkeur gaat uit naar een vrouwelijke medewerker om de vrouw/man verhouding in ons bedrijf te versterken 😊.
 • Voel jij als man dat je hét talent bent dat wij zoeken, ben je natuurlijk ook van harte welkom om te solliciteren.

Wat ga je doen?

Als commercieel – KAM medewerker heb je een veelzijdige baan met veel ruimte voor eigen inbreng. De Bruyn Transport begeleidt grote GWW transport projecten van A tot Z. Wij ontzorgen het gehele transportproject. Jouw inzet wordt gevraagd op diverse aspecten:

 • Het beheren en ondersteunen van het gehele administratieve verkoopproces in samenwerking met de salesmedewerkers;
 • Het beheren van en ondersteunen in de projectadministratie in samenwerking met de planners;
 • Eindverantwoordelijk voor de verkoopadministratie;
 • Voorbereiden van managementrapportages;
 • Het beheren en coördineren van alle certificeringen VCA*, ISO 9001, Veiligheidsladder, C02 prestatieladder en Lean and Green;
 • Jij bent de spil in het web op het gebied van (interne) communicatie.

Wat je meebrengt:

We zijn op zoek naar gedreven commercieel talent dat beschikt over de volgende zaken:

 • HBO denk- en werkniveau.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Je bent handig met Word/Excel en de digitale wereld
 • Je hebt affiniteit met automatiseringsprocessen
 • Je hebt ervaring en of affiniteit met KAM gerelateerde werkzaamheden
 • Bekendheid met de GWW-branche is een pré

Wat jij van ons kunt verwachten:

Je komt te werken bij een betrokken werkgever, in een jong dynamisch team waarin jij meer dan welkom bent! Er zijn veel mooie ontwikkelmogelijkheden in zakelijke en persoonlijke context. Binnen het bedrijf staat het voorop dat iedereen, iedere dag, vanuit een positieve mindset aan het werk gaat en plezier haalt uit het werk.

Vitaliteit en gezondheid in brede zin, vinden wij als bedrijf en werkgever erg belangrijk. We doen er dan ook van alles aan om deze boodschap van binnenuit door te laten klinken naar buiten. Want een gezond en duurzaam bedrijf begint bij de basis. Onze mensen, onze materialen en de dagelijkse gang van zaken. Een wagenpark kun je kopen, gezonde en gemotiveerde mensen niet. Continu zijn en blijven wij in ontwikkeling in alle contexten.

In totaal zijn we met ruim 120 mensen, zo’n 100 chauffeurs en 20 medewerkers van kantoor en de garage. Een loyale club van vakspecialisten, bevlogen in hun werk!

Kom jij samen met ons groeien?

Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris in overleg;
 • Een fulltime dienstverband direct in dienst bij De Bruyn transport BV;
 • Uitzicht op een vast contract (je start met een contract voor bepaalde tijd);
 • Pensioenopbouw conform cao Beroepsgoederenvervoer;
 • 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dag
 • Een ActiviteitenKalender met uitjes en events voor #teamdebruyn
 • Standplaats: ons hoofdkantoor Oudewater

WIJ ZIJN DE BRUYN

Bij de Bruyn zien we jou als onze belangrijkste speler. Want veilig, gezond en duurzaam de Bruyn begint bij de kern: team de Bruyn!

De Bruyn Transport is gespecialiseerd en toonaangevend in transport voor de grond- weg- en waterbouw. Van asfalt/asfaltfrees, grond en zandtransport, gladheidbestrijding, autolaadkraantransport, bulktransport tot de levering en handel van grond-, en bouwstoffen. De afgelopen 60 jaar hebben wij de nodige expertise opgebouwd om het transport en de begeleiding van zowel grootschalige als kleinschalige grond- weg- en waterbouwprojecten volledig te verzorgen. Wij zijn in ruim 60 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerde transportorganisatie en logistiek dienstverlener in het specialisme kipper-transport.

DIRECT CONTACT

Solliciteer direct.

Enthousiast over deze functie? Dan horen we heel graag van je!

Vragen of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Tirza de Bruyn via info@debruyntransport.nl of telefonisch via 0348 – 562 004.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op.  

MEER VACATURES

Bekijk hier onze andere openstaande vacatures:

Vacature Chauffeur bij de Bruyn

Vacature Chauffeur bij de Bruyn

Vacature Chauffeur bij De Bruyn  Werken bij De Bruyn Transport uit Oudewater betekent werken voor één van de grootste asfalttransporteurs in Nederland. Maar dit betekent ook werken voor het gezondste, duurzaamste en meest vernieuwende transportbedrijf in de GWW...

read more
Vacature Set-wagen Chauffeur bij De Bruyn

Vacature Set-wagen Chauffeur bij De Bruyn

Vacature Chauffeur bij De Bruyn   Werken bij De Bruyn Transport uit Oudewater betekent werken voor één van de grootste asfalttransporteurs in Nederland. Maar dit betekent ook werken voor het gezondste, duurzaamste en meest vernieuwende transportbedrijf in de GWW...

read more