Vacature: administratief talent bij De Bruyn Transport, fulltime in Oudewater (Utrecht)

team de bruyn zoekt administratief talent.
E
Nieuws | Vacatures
E

Vacature: administratief talent bij De Bruyn Transport, fulltime in Oudewater (Utrecht)

De Bruyn Transport zoekt versterking!

Dit bericht is bedoeld voor de administratieve kracht die klaar is om samen met #TeamDeBruyn het verschil te maken in de GWW Transportbranche.

Vanaf het hoofdkantoor in Oudewater zorgen we met een klein en hecht team van collega’s dat de ‘Groene Vloot’, het wagenpark van 90 trucks, zo optimaal mogelijk wordt ingezet op de projecten van onze klanten. Dat zijn er op jaarbasis meer dan 600! Als administratieve kracht ondersteun je de Planning en Transportadministratie. Jij zorgt ervoor dat ieder project administratief goed wordt afgerond. Wij blij, onze klanten ook blij.

Ben jij te motiveren richting een duurzame werk- en levensstijl? Dan heb je wat ons betreft al alles in huis om samen met ons hét verschil te maken in Duurzaam, Gezond en Veilig Transport.

Zet jij samen met ons de transportbranche in beweging?!


Direct een eerste kennismaking aanvragen? Mail een korte motivatie naar tirza.debruyn@debruyntransport.nl of bel met kantoor: 0348 562 004

De ideale kandidaat?

Onze administratieve kracht heeft een sociale, assertieve en daadkrachtige persoonlijkheid. Je bent van nature punctueel en scherp op details. Je ondersteunt je collega´s van sales en planning op een manier die het werk voor jullie beide makkelijker en beter maakt. Jij ziet ruimte voor verbetering en bent in staat dit op een positieve manier over te brengen en waar nodig door te voeren.

Van vernieuwing, (persoonlijke) groei en ontwikkeling word jij net zo enthousiast als wij! Jij ziet de meerwaarde die de Bruyn levert op gebied van Veiligheid, Duurzaamheid, Gezondheid en Vernieuwing en vind het leuk hierover te vertellen aan klanten en bekende. Je bent assertief, je ziet uitdagingen als kansen en tegenslagen als momenten om lering uit te trekken.

Jij bent de verbindende factor tussen meerdere afdeling, aangezien je de totale transportadministratie voert. Daardoor ben je goed op de hoogte wat overal speelt.

Verder:

 • Ben je als een vis in het water in een werkomgeving met overwegend mannen.
 • Ben je meedenkend en proactief als het gaat om ontwikkelingen en vernieuwing.


Wat ga je doen?

Als administratieve kracht heb je een veelzijdige baan met zo’n 75% administratief werk. Jouw specifieke werkzaamheden bepalen we samen met jou. Daarin kun je rekenen op veel ruimte voor eigen inbreng en flexibele inzet van uren. Ook je salaris bepalen we samen.

De Bruyn Transport begeleidt grote GWW transport projecten van A tot Z. Wij ontzorgen onze klanten, de grootste aannemers van Nederland, in het gehele transportproject.

Jouw mogelijke werkzaamheden:

 • Het beheren en ondersteunen van het gehele administratieve verkoopproces in samenwerking met de salesmedewerkers;
 • Het beheren van en ondersteunen in de projectadministratie in samenwerking met de planners;
 • Eindverantwoordelijk voor de verkoopadministratie;
 • Voorbereiden van managementrapportages;
 • Het beheren en coördineren van alle certificeringen VCA*, ISO 9001, Veiligheidsladder, C02 prestatieladder en Lean and Green;
 • Jij bent de spil in het web op het gebied van (interne) communicatie.

Wat je meebrengt:

We zijn op zoek naar een gemotiveerde SUPERKRACHT dat beschikt over de volgende skills:

 • MBO/HBO denk- en werkniveau
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een administratieve functie is gewenst
 • Je bent handig met Word/Excel en de digitale wereld
 • Affiniteit met automatisering en de GWW-branche is een pré

Wat jij van ons kunt verwachten:

Je komt te werken bij een betrokken werkgever, in een jong team waarin jij meer dan welkom bent. Er zijn veel mooie ontwikkelmogelijkheden in zakelijke en persoonlijke context. Binnen het bedrijf staat het voorop dat iedereen, iedere dag, vanuit een positieve mindset aan het werk gaat en plezier haalt uit het werk.

Vitaliteit en gezondheid in brede zin, vinden wij als bedrijf en werkgever erg belangrijk. We doen er dan ook van alles aan om deze boodschap van binnenuit door te laten klinken naar buiten. Want een gezond en duurzaam bedrijf begint bij de basis. Onze mensen, onze materialen en de dagelijkse gang van zaken. Een wagenpark kun je kopen, gezonde en gemotiveerde mensen niet. Continu zijn en blijven wij in ontwikkeling in alle contexten. Kom jij samen met ons groeien?

Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • Een fulltime dienstverband direct in dienst bij De Bruyn Transport
 • Uitzicht op een vast contract (je start met een contract voor bepaalde tijd)
 • Pensioenopbouw volgens cao Beroepsgoederenvervoer
 • 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dag
 • Een ActiviteitenKalender met uitjes en events voor #teamdebruyn
 • Binnenkort een volledig vernieuwd en duurzaam kantoor, van alle gemakken voorzien
 • Per direct aan de slag
 • Standplaats: ons hoofdkantoor Oudewater

Waar kom je te werken?

De Bruyn Transport BV is gespecialiseerd en toonaangevend in transport voor de grond- weg- en waterbouw. Van asfalt / asfaltfrees, grond en zandtransport, gladheidbestrijding en autolaadkraantransport tot bulktransport en de levering van grond en bouwstoffen. De Bruyn Transport BV is de expert in zowel grootschalige als kleinschalige grond- weg- en waterbouwprojecten en ontzorgen daarin volledig.

In totaal zijn we met ruim 120 mensen, zo’n 100 chauffeurs en 20 medewerkers van kantoor en de garage. Een loyale club van vakspecialisten, bevlogen in hun werk!

WIJ ZIJN DE BRUYN

Bij de Bruyn zien we jou als onze belangrijkste speler. Want veilig, gezond en duurzaam de Bruyn begint bij de kern: team de Bruyn!

De Bruyn Transport is gespecialiseerd en toonaangevend in transport voor de grond- weg- en waterbouw. Van asfalt/asfaltfrees, grond en zandtransport, gladheidbestrijding, autolaadkraantransport, bulktransport tot de levering en handel van grond-, en bouwstoffen. De afgelopen 60 jaar hebben wij de nodige expertise opgebouwd om het transport en de begeleiding van zowel grootschalige als kleinschalige grond- weg- en waterbouwprojecten volledig te verzorgen. Wij zijn in ruim 60 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerde transportorganisatie en logistiek dienstverlener in het specialisme kipper-transport.

DIRECT CONTACT

Solliciteer direct.

Enthousiast over deze functie? Dan horen we heel graag van je!

Vragen of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Tirza de Bruyn via info@debruyntransport.nl of telefonisch via 0348 – 562 004.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op.

MEER VACATURES

Bekijk hier onze andere openstaande vacatures: