“De Bruyn regelt het voor me” In gesprek met: DB Grondstoffen.

E
Grondstoffenhandel
E
DB Grondstoffen

Rob Pastoor
DB Grondstoffen

Rob Pastoor is directeur bij DB Grondstoffen, onderdeel van Den Breejen Infra. DB Grondstoffen en de Bruyn werken al jaren intensief samen op gebied van transport en grondstoffenhandel. Wij vroegen Rob naar zijn ervaring rondom de samenwerking:

“Ik voel me eigenlijk meer partner dan klant bij De Bruyn. Dat is positief natuurlijk. De Bruyn is altijd erg betrokken. De samenwerking met kantoor is goed en er wordt open en eerlijk gecommuniceerd. Buiten dat heeft De Bruyn altijd genoeg capaciteit en beschikbaarheid in de regio’s waar dat voor ons nodig is.

“Ik voel me eigenlijk meer partner dan klant bij De Bruyn”

– Rob Pastoor, DB Grondstoffen

Daarbij vullen we elkaar goed aan qua handel. Wij doen de in- en verkoop van grondstoffen, De Bruyn het transport. DB Grondstoffen heeft een eigen wagenpark maar als er extra wagens nodig zijn, komt dat zo goed als altijd bij de Bruyn vandaan.

Wat ik belangrijk vind bij het inhuren van extra transport is dat ik geen chauffeurs krijg die de kantjes er vanaf lopen. Ik wil mensen die rendabel zijn. Iemand die aan het einde van de dag met een goed gevoel uit z’n wagen stapt en denkt, ‘ik heb er weer alles aan gedaan’. En ik durf wel te zeggen, de chauffeurs die ik heb, die hebben dat.

De Bruyn en ik kennen elkaar al heel lang. Het is van oudsher een oud bedrijf maar dat zie je er niet vanaf. Ze verjongen, vernieuwen en gaan mee met de tijd. Weinig papierafwikkeling en alles digitaal, zoals het hoort. Ook wat betreft duurzaamheid. Wat dacht je van elektrisch rijden, alles euro6, het vernieuwen van auto’s en de aandacht voor brandstofverbruik. Ja, ik ben zeer content met de samenwerking,” aldus Rob Pastoor.

logo - DB grondstoffen

MEER DE BRUYN

Nog niet uitgelezen? Lees hieronder nog meer over onze recente projecten.

Vernieuwing A4 nabij Schiphol

Vernieuwing A4 nabij Schiphol

In opdracht van: Boskalis InfraDuur: 6 weken In opdracht van Boskalis en Rijkswaterstaat heeft De Bruyn gezorgd voor het transport rondom de vernieuwing van de A4 nabij Schiphol. Een complex project voor één van de belangrijkste snelwegen van Nederland, gelegen nabij...

read more